Actualidad Noticias destacadas 120 regatistes passen pel Open Bahia d´Altea 2022

120 regatistes passen pel Open Bahia d´Altea 2022

Vela lleugera
19 gen. 2022
La regata organitzada pel Club Nàutic d'Altea obri el calendari de regates 2022 de vela lleugera de la Comunitat Valenciana. El CN Altea es proclama campió de les classes ILCA 7 i 420
FVCV
FVCV
Altea

Un any més el Open Bahia d'Altea ha sigut l'encarregat d'obrir el calendari de regates autonòmiques de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana per a les classes ILCA 4, ILCA 6, ILCA 7, 420 i Flying Dutchman.

Un total de 120 regatistes eixien a l'aigua en un matí que començava amb molt poc vent, la qual cosa va obligar la flota a esperar fins a passades les 14 hores per a prendre la primera eixida conjunta per a les classes 420 i Flying Dutchman. A continuació, les flotes de la classe ILCA es preparaven per a arrancar amb la primera mànega.


Tres proves estaven previstes per al dissabte 15, però a causa de les condicions de vent el dia es tancava amb dues proves per als ILCA i 420, i tres per a la flota de Flying Dutchman.

L'endemà, la flota es mantenia en terra fins a les 14.00 hores a l'espera que alçara el vent en aquesta segona jornada, la qual quede finalment cancel·lada amb ajornament sobre A, tancant així el Open Bahia d'Altea 2022.

El lliurament de trofeus es va realitzar en l'exterior de les instal·lacions del Club Nàutic d'Altea a les 15.30 hores. L'acte va comptar amb la presència de José Rius, vocal de vela lleugera del CN Altea, Eduardo Revert, membre de la Junta Directiva de Somvela FVCV, i Vicente García de Dictum Advocats, patrocinador oficial de la regata.

En ILCA 4, el Real Club de Regates de Cartagena es feia amb el primer lloc de la classificació, amb dues primeres posicions de la mà de Fernando Abella. Ainhoa Gómez, del RCN Torrevieja, es proclamava campiona en la categoria femenina.

En ILCA 6, el primer lloc de la taula era per a Ascensión Roca, del RCN Torrevieja, i Tadeo Samorodny, del RCR Alacant, es feia amb el primer lloc en la categoria masculina. Per part seua, la classe ILCA 7 va estar liderada pel altea Gonzalo Suárez, qui va pujar a recollir el primer premi.

La tripulació del CN Altea, formada per Guillem Serrat i Aleksis Tjurins, es feien amb la primera posició en 420. El primer lloc de la categoria femenina – segon en la general, era també per al CN Altea de la mà de Carmen Garcia i Altea Suñer.

Finalment, en la classe Flying Dutchman, van ser els torrevejens Gines Romero i Justo Gil els qui s'alçaven guanyadors de la classe.

El Club Nàutic d'Altea inaugurava així el seu calendari de regates 2022, un any que es presenta replet de regates i novetats, com el Campionat Autonòmic i la Copa d'Espanya Universitària a bord de la flota de creuers monotip del propi club.