Actualidad Noticias Les nostres Escoles en imatges

Les nostres Escoles en imatges

30 ag. 2021
El treball i esforç de les Escoles Homologades de la FVCV han fet que aquests mesos s'hagen recuperat els números pre pandèmia. Això sí, sempre tenint presente totes les mesures de seguretat
FVCV
FVCV

L'esport nàutic i les activitats en la mar han tornat a omplir de vida les nostres costes durant els mesos estivals. El constant esforç i treball que han realitzat totes les Escoles de Vela Homologades ha propiciat que les xifres tornen a pujar i la gran majoria han pogut aconseguir les xifres obtingudes en 2019.

Sempre tenint present les mesures i els protocols a seguir, les escoles han pogut desenvolupar els seus campus, cursos i activitats deixant-nos imatges com aquestes.

“Els xiquets li ho estan passant de meravella. Hem tingut els cursos complets en tot el mes de Juliol i Agost està sent molt millor que altres anys. Els adults s'han animat el mes d'agost a realitzar cursos de vela lleugera a les vesprades i estem amb l'aforament complet Molt molt contents!” ens compten des del Real Club Nàutic de Torrevieja.

"Ja ha arriba el moment d'acomiadar l'estiu i donar principi a nous plans i projectes, fes que navegar siga un d'ells, estem el millor lloc per a fer-ho" Pablo Baile, Nautilus Nautical Sports.

‘El CNACB i tot el personal de l'escola, està molt agraït amb tots els participants que han format part de les nostres activitats d'estiu. Per comptar amb nosaltres i amb tota la Xarxa d'escoles de la Comunitat València. Continuem navegant a vela els 365 dies de l'any’ ens compta amb molta satisfacció des del Club Nàutic Alacant Costa Blanca.

Fins i tot algunes escoles com el Centre Nàutic Gandia Surf s'han animat a fer simulacres de rescat al costat de Salvament i Socorrisme.