Actualidad Noticias La Comunitat Valenciana s´emporta el bronze en el Nacional de Optimist per Equips d´Autonomies

La Comunitat Valenciana s´emporta el bronze en el Nacional de Optimist per Equips d´Autonomies

Vela Infantil
04 ag. 2020
L'equip Somvela va aconseguir el tercer lloc en una mànega molt renyida enfront de Canàries
FVCV
València

El Campionat d'Espanya de Optimist per Equips d'Autonomies es va disputar el passat 31 de juliol en la localitat d'Águilas, Múrcia. Integrat en el programa del Campionat d'Espanya de Optimist 2020, huit comunitats autònomes representades per quatre de les seues regatistes, dos xics i dues xiques, van competir per aquest títol nacional en un esdeveniment organitzat per l'Associació Nàutic Esportiva Juan Montiel.

Carlos Espí (RCN València), Eduardo Reyes (RCN Dénia), Adriana Castro (RCN Torrevieja) i Marta Fructuoso (RCNT) va ser l'equip que va representar a la Comunitat Valenciana. A pesar que en la primera ronda classificatòria no van aconseguir el triomf enfront de Canàries, la victòria contra Balears i Catalunya li atorgava a la Comunitat la passada directa per a lluitar per la tercera plaça en una final contra Canàries.

Els Optimist de la Comunitat van eixir convençuts que podien fer-li front als illencs, que es posicionaven com a clars favorits al títol, i el van aconseguir.  Després d'un duel molt renyit, mostra de l'alt nivell nacional que hi ha en la classe Optimist, l'equip de Somvela va aconseguir fer-se amb el tercer lloc i pujar al 'medallero'.

Pel que respecta a la classificació general d'aquesta competició, va ser Andalusia qui es va emportar el títol. Andalusia i Balears van jugar la final a tres mangues i finalment un 2-1 va deixar als andalusos guanyadors d'aquest campionat. La plata s'anava per a Balears i el bronze es va vindre per a la Comunitat Valenciana.