Actualidad Noticias El Real Club Nàutic de València acull el Mundial TAP Juvenil de Snipe

El Real Club Nàutic de València acull el Mundial TAP Juvenil de Snipe

Vela lleugera

06 maig 2022
Una desena de vaixell, amb 20 regatistes, se citen en la Base de Regates del Real Club Nàutic de València per a disputar aquesta cita internacional puntuable entre els dies 7 i 8 de maig
FVCV
València

El Real Club Nàutic de València acull aquest cap de setmana, 7 i 8 de maig, una prova més del Mundial TAP Juvenil de la classe Snipe. Una cita que reuneix en aigües de València a un total de deu embarcacions i vint regatistes que competiran per a continuar creixent en la classificació mundialista de la classe en aquesta categoria.

 

Una prova que concentrarà en la seua gran majoria a regatistes locals, del Real Club Nàutic de València, encara que ressalta la tripulació de la territorial madrilenya amb Alfonso Oña (RCN Madrid) i Daniel Elortegui (CN Sant Ramón), encara que també figura Lucca Bruggioni (RCN Madrid), formant tàndem amb el valencià Rafael de Tomás (RCN València) o l'alacantí Miguel Campos (RCR Alacant) amb el campió del món 29er, Mateo Codoñer (RCN València), a la canya.

 

Però al costat d'ells hi ha tripulacions fortes i amb moltes opcions, cas dels germans Isidro i Mateo Codoñer (RCN València), amb expectatives d'estar en una de les tres places de podi diumenge que ve. També entren en les travesses per al triomf final Quicorras Urios i Alex de Castro del Club sede.

 

En dones les opcions de podi són molt àmplies, encara que cal ressaltar a la vigent campiona d'Espanya i de Copa en ILCA 4 com és Irene de Tomás, comptant en la seua tripulació amb Rosario de Tomás. Al costat d'elles, un parell de tripulacions molt fortes i que donaran guerra a Irene i Rosario de Tomás, cas de les germanes Sara i Isabel Momplet o la parella formada per Elena de Tomás i Obdulia Fernández.

 

En el llistat d'inscrits també figuren tripulacions mixtes, cas dels locals Borja Chulvi i Marta Escudero o Gonzalo Boronat amb Carmela Marzal.

 

El comité ha establit un total de sis proves màxim en les dues jornades de competició i en ambdues, el top d'eixida per a la llançar la primera prova del dia s'ha establit a les 12.30 hores.