València acull la presentació oficial de les 300 Milles A3 Moraira, Trofeu Grefusa

València acull la presentació oficial de les 300 Milles A3 Moraira, Trofeu Grefusa

La 18a edició de les 300 Milles A3 Moraira, Trofeu Grefusa, regata d’altura per a sol tres regatistas en cada embarcació, s’ha presentat hui en el Consell Regulador Vins D.O. València. Un acte que ha comptat amb la presència del nou president del club organitzador: Juan Vicente Oller, que prenia fa uns mesos el relleu a Armando Bañón qui ha estat al capdavant del nàutic Moraira en els últims anys.

Al costat d’Oller, en la presentació de hui, han estat presents Carlos Torrado, president de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana; Jesús Martí, en representació de la marca Grefusa; Cosme Gutiérrez, president del Consell Regulador Vins D.O. València acompanyats per Ramón Martí, vicepresident del club sede.

Torrado ha volgut ressaltar l’esforç i treball realitzat pel nàutic Moraira en aquesta regata d’altura, destacant que “és una de les més significatives i rellevants en la Comunitat”. També ha expressat el suport de la federació al Club, obrint les portes per a treballar conjuntament en obrir línies marcades per totes dues institucions en el foment de la vela de base i juvenil. Tancava la seua intervenció agraint i posant en valor el suport de les marques patrocinadores, especialment a Grefusa i a Consell Regulador, dos pilars importants i fonamentals per a portar avant aquesta regata.

Tant Gutiérrez com Martí han coincidit que el suport que atorguen totes dues marcas a la regata va més enllà de l’àmbit de patrocini, i tots dos han destacat els valors d’una regata tan dura com les 300 Milles. Uns valors que entren dins dels paràmetres que tant Grefusa com el Consell Regulador tenen molt presents dins de la filosofia de totes dues empresas.

Tancava el torn d’intervencions el president del club sede. Oller ha volgut agrair aquests 18 anys de suport que ha vingut oferint tant Grefusa com el Consell Regulador. Un suport que espera siga per molts anys per poder continuar reafirmant i consolidant, encara més si cap, les 300 Milles de Moraira.

També ha rebut de bon grat ‘l’oferta’ de la Federació, en referència al suport i col·laboració de la federació i, en aquest sentit, ha assenyalat que “és molt positiu que la Federació pense també en aquells xicotets clubs”, afegint que “nosaltres esperem les noves línies de treball perquè un futur, tal vegada no gaire llunyà, puguem tornar a comptar amb alguna regata més enllà de les que ara tenim, crec que tots dos podem fer i aportar molt en l’esport de la vela en Moraira”.

La regata es posarà en marxa el dimecres que ve, 23 de gener, amb el ‘top’ d’eixida previst per a les 11.50 hores. En la reunió de patrons del mateix dia, a les 9.00 hores, s’establirà el recorregut oficial de les 300 milles nàutiques, en funció dels parts meteorològics. En data de hui i quan encara el termini per al tancament d’inscripcions está obert, la llista de participants ja arribat als 20 vaixells.  Les evolucions de la flota es podran seguir ‘on line’ en el següent link