Torrevieja copa el podi en la Copa d’Espanya de Ràdio Control a Cubelles

Torrevieja copa el podi en la Copa d’Espanya de Ràdio Control a Cubelles

El Club Marítim Cubelles, en aigües barcelonines de Vilanova i la Geltrú, va acollir aquest passat cap de setmana la Copa d’Espanya de Vela Radiocontrol en la qual el torrevejenses Guillermo Beltri (RCN Torrevieja) aconseguia un nou èxit al seu extens palmarés en fer-se amb la Copa d’Espanya de Ràdio Control.

Però no va ser l’únic èxit de la vela valenciana en la cita nacional en la qual, a més, era valedora per a Autonòmic de Catalunya, ja la segona i tercera plaça de podi, respectivament, va anar per a dos representants del RCN Torrevieja: Juanfrán Chumilla i Ginés Romero. A més, els representants de la Comunitat Valenciana van posar el fermall d’or José Vinaixa (RCN Torrevieja) i Javier Cayuela (CN Altea) en acabar en el top ten.

Beltri, en la 10 proves completades va estar quasi perfecte aconseguint set triomfs parcials, en les altres després de tres proves va signar dos 2n llocs i un 8é, parcial que va aconseguir en la 8a prova en l’última jornada. Tot això va propiciar que el torrevejense finalitzara amb 9 punts.

Chumilla, per part seua, va concloure amb 27 punts, destacant dos triomfs parcials, mentre que Romero, amb 30 punts, els seus millors resultats van ser sengles segons llocs (prova 2 i 7). Vinaixa, seté, i Cayuela, dècim, van tancar la seua participació en aigües catalanes amb 50 i 62 punts respectivament.

Als bons resultats de tots ells, s’ha d’afegir la 12a plaça d’Alfonso Buendia (CN Costa Blanca), amb 74 punts en el seu caseller. Francisco Javier Martínez (RCN Torrevieja) va finalitzar en la 23a posició amb 163 punts, tancant així la participació dels regatistas de la FVCV en la Copa d’Espanya. 

CLASSIFICACIONS COPA ESPANYA RC

Comunicació FVCV