Torrevieja acull el nacional 49er dins del programa de la ‘Olympic Week’

Torrevieja acull el nacional 49er dins del programa de la ‘Olympic Week’

La Comunitat Valenciana Olympic Week tancava un capítol en la seua edició de 2019 a penes fa dues setmanes, encara que en el tinter quedava per tancar el Nacional 49er i 49er FX en la seu del RCN Torrevieja. Una prova que es celebra aquest cap de setmana en la qual prendran part algunes de les tripulacions que conformen la classe a España.

Una flota una mica curta amb 8 vaixells procedents de Galícia, Catalunya, Regió de Múrcia, Balears i Comunitat Valenciana que intentaran donar el màxim espectacle en aigües torrevejense. Entre els quals sí que estan figuren joves promeses de la classe, cas dels locals Kike Luján (CN Xàbia) i Antonio Torrado (RCN Torrevieja), els qui han mostrat una progressió important en els últims mesos.

També destaquen els regatistas de la Regió de Múrcia procedent de club de Cartagena com són Antonio López i Gregorio Belmonte, als quals s’uneixen Rafael de la Hoz (CN Mar Menor) i Lucas Rodríguez (CN Los Nietos). En aquesta línia, quant als joves valors, trobem al tàndem balear format per Albert Torres i Elias Aretz, del RCN de Palma. La llista es completa amb els gallecs Luis Bugallo i Jorge Lorenzo (RNC Vigo), Pablo García (RCM Aguete) i Marcos Fernández (CN Portosín).

Quant a la flota de Flying Dutchman, que també forma part del programa de la Comunitat Valenciana Olympic Week, els 7 vaixells inscrits representen a la Comunitat Valenciana, amb els clubs d’Altea i Torrevieja com a únics representants.

Estan previstes un total de 12 proves per als 49er en les tres jornades de competició i 9 per als Flying Dutchman.

WEB OFICIAL