‘Somvela Escoles’ arriba a la seua 15a edició sota el lema: “Escola lliure de plàstics”

‘Somvela Escoles’ arriba a la seua 15a edició sota el lema: “Escola lliure de plàstics”

S’acosta l’estiu i amb això les ganes d’eixir al mar i gaudir d’ell. Tots volem navegar i per a fer-ho de manera segura hem d’aprendre i de quina forma ho podem fer millor que en la Xarxa d’Escoles Homologades de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana.

A les Escoles Homologades arribem amb nous projectes i iniciatives en la presenta edició, totes sota el lema enguany de “Escola lliure de plàstics”, en el qual elaborarem una sèrie de recomanacions per a eliminar el plàstic en el nostre esport.

Una singladura que arranca a mitjan juny amb el pla renove de tots els anys, centrant tots els nostres esforços en la creació del nou pla estratègic, identificat i analitzant tots els aspectes de les escoles. Com a novetat farem lliurament del nou material didàctic personalitzat

Cal destacar que la Xarxa d’Escoles Homologades de la FVCV està formada per 54 Escoles Homologades, als quals s’afegiran en breu altres 4. Això es tradueix en més de 1.500 places oferides diàriament i amb un registre total de 900 embarcacions. Unes dades, que després d’aquests 14 anys que portem treballant, ens permeten continuar apostant per aquesta metodologia de formació que ens ajuda a fomentar l’esport de la vela sota la nova marca: ‘Somvela Escoles’, sent el millor aval per a aprendre de manera segura l’art de navegar.

MÉS INFORMACIÓ: https://evcv.org/