Santa Pola corona als campions Autonòmics de Windsurf

Santa Pola corona als campions Autonòmics de Windsurf

El Club Nàutic de Santa Pola ha coronat als nous campions Autonòmics de Windsurf en les classes BIC Techno, tant en SUB15 com en SUB17, així com en Raceboard, mentre que la flota de RS:X i Formula es porten el Trofeu Honda Esteban Parres, que també són creditors d’ell els campions territorials.

Una segona jornada que ha tornat a estar marcada per les condicions de vent, encara que al final del dia s’han registrat 9-10 nusos del 110é que ha permés posar en marxa als Formula que han completat una prova. La resta de la flota ha navegat amb 6-7 nusos, amb la mateixa direcció, completant el programa de tres proves pel que la cita santapolera tanca amb les sis proves previstes.

En la classes BIC Techno SUB15 el podi regional queda compost amb Carlos Marí (CN Xàbia) sumant 6 punts, després d’aplicar-se 1 descarte. La segona plaça ha sigut per a Jacobo Ruíz, del mateix club, quedant-se a 2 punts del vencedor. El bronze ha sigut per a Sofia Vedrune (CW Hispano Francés), amb un total de 14 punts. Quant als SUB17, en categoria masculina les tres places han sigut per a Javier Clement, amb 5 punts, després de sumar 5 triomfs parcials i un 2n lloc, seguit de Carlos Sánchez, amb 14 punts, tots dos del CN Santa Pola, i Alex Ortega, del CN Xàbia que ha tancat la seua participació amb 16 punts.

En dones el podi ha tingut un únic protagonista, el CW Hispano Francés ja que ha copat totes les places de podi. Natalia Blanquer és primera amb 5 punts, també amb 5 triomfs parcials i un 2n lloc. Marion Lextray és segona amb 27 punts mentre que Blanca Olaizola es queda amb el bronze després d’aconseguir 33 punts.

En Raceboard, Rafael Ros (EV Seasurf Patrol) es proclama campió Autonòmic i igual que Clement i Blanquer, també ha aconseguit 5 triomfs parcials a Santa Pola. S’ha completat el podi amb Salvador Mariano Pastor (CN Santa Pola) i Marc Leutscher (RCR Alacant). En les classes RS:X i Formula, els vencedor del Gran Premi Honda Esteban Parres han sigut Jorge Aranzueque (CN Santa Pola) i Alfonso Tertre (CN Serranillos). Un trofeu que també ha recollit els campions territorials en els altres classes.

El lliurament de trofeus, celebrada en les instal·lacions del CN Santa Pola, ha comptat amb la presència de Lorenzo Andreu, regidor d’Acció Social en funcions de l’Ajuntament de Santa Pola, acompanyat per Pascual Orts, president del CN Santa Pola; Carlos Torrado, president de la FVCV i Sonia Irles, és representació d’Honda Estaven Parres.

Campeonato Autonómico Raceboard, Bic Techno 293, RSX y Fórmula | WEB OFICIAL