Prop de 250 xiquets van gaudir de les activitats de la Federació al València Boat Show

Prop de 250 xiquets van gaudir de les activitats de la Federació al València Boat Show

El passat 3 de novembre el València Boat Show tacava les portes a una de les edicions més atractives que s’han celebrat en la Marina de València. Un certamen amb àmplia oferta nàutica i innombrables activitats per a poder acostar la nàutica, en la seua màxima expressió, a tots els ciutadans.

La Federació de Vela de la Comunitat Valenciana, en la seua línia de suport i màxima col·laboració amb el Consorci València 2007, òrgan gestor de la Marina de València, va donar el seu granet d’arena i experiència a través de l’Escola Municipal amb tres jornades de ‘Portes Obertes’ per les quals van passar prop de 250 joves, els quals van poder gaudir diverses activitats amb les dues embarcacions 595.

El ‘Baptisme de Mar’ en un dels vaixells de l’Armada va ser un dels grans atractius que va presentar la Federació en el seu programa, tal com així reflecteixen les dades, ja que més de 150 joves van tindre l’oportunitat de poder conéixer de primera mà les sensacions de navegar i governar un vaixell.  A més, dins dels actes del certamen valencià, el dissabte es va celebrar l’Aniversari de la Marina, celebrant-se ‘regates’ amb les altres dues embarcacions de la Federació: Topaz i Taz, en la qual participació els alumnes de l’Escola, podent-se completar tres proves.

En aqueixa línia de col·laboració amb el València Boat Xou i La Marina de València. El divendres 1 de novembre, 20 alumnes de l’Escola, juntament amb uns altres del RCN València, van rebre un Baptisme de Mar en el Vaixell d’Acció Marítima AUDAÇ de l’Armada Espanyola. En l’eixida al mar van rebre cursos i informacions sobre nusos, accions en cas d’incendi, rescat de nàufrags, el treball que es desenvolupa en el pont de comandament, diferents materials i uniformes a bord, etc.  Tant el Comandant com tota la tripulació van estar en tot moment pendents dels xiquets, donant-los resposta a totes les seues preguntes, que van ser moltes, tancant una jornada irrepetible per als més joves.