La FVCV posa en marxa un apartat on se’n van a incluir cada mes articles tècnics i entrevistes dels nostres federats, tècnics i persones destacades de la Vela de la Comunitat Valenciana.

Per a inaugurar esta secció, hem comptat amb l’entrevista al Director Esportiu José Manuel Liceras, que ens compte l’origen d’este nou contingut.

Per què sorgix esta nova secció divulgativa?

La FVCV actualment està treballant per a potenciar la comunicació y, a curt termini, desenrotllar una sèrie d’iniciatives que faran que, tant els nostres clubs i regatistes, així com la resta de persones, empreses i institucions vinculades o interessades en este esport, estiguen al dia de tota activitat que realitza la FVCV.

Es tracta de realitzar un contingut divulgatiu, per als nostres federats, regatistes i clubs. Però sobretot per al públic en general, perquè puga entendre des de dins en què consistix la vela, i aprendre a amar-la tant com ho fem nosaltres. Acostar la vela a tots és l’origen d’esta secció.

Quins objectius té?

La idea sorgix amb una finalitat clara: recolzar els nostres esportistes perquè aconseguisquen assolir els seus objectius i sons. Per això a través d’esta secció volem donar a conéixer els seus noms i la seua trajectòria esportiva, els seus esforços per arribar al màxim alt i el seu treball per representar la vela valenciana per tota Espanya i el món.

Esta secció és la nostra contribució perquè els èxits siguen compartits per tots.

Quina classe de continguts integrarà?

Evidentment volem crear bones expectatives entre el públic que seguix la pàgina web de la FVCV, i per això volem crear el factor sorpresa, sense dir exactament què continguts es veuran publicats.

No obstant això, puc avançar que coneixerem de prop tots els amagatalls del mundo de la vela: al regatista d’elit i al principiant, als tècnics que entrenen a les promeses i a les persones que des de bambolines fan possible el funcionament de la Federació; i de la mateixa manera, tots els coneixements que, encara que poden resultar tècnics, no ho són tant.

Like it?
Categories:
Comments:
Temática:

Leave a Reply