Miguel Campos es porta la Setmana Nàutica de El Puerto de Santa María en la classe Optimist

Miguel Campos es porta la Setmana Nàutica de El Puerto de Santa María en la classe Optimist

El Real Club Nàutic El Puerto de Santa María ha acollit aquests dies la regata de Vela Infantil i Vela Lleugera, dins de la seua 48 Setmana Nautica del El Puerto de Santa María. Dins de la classe Optimist s’han donat cita més 50 vaixells procedents de Balears, Comunitat de Madrid, Comunitat Valenciana, a més dels representants andalusos.

La Comunitat va estar representada per dues regatistas i tots dos del RCR d’Alacant: Miguel Campos i Jesús Campos i els dos amb una actuació destacada, especialment el primer d’ells aconseguint un triomf incontestable en un camp de regates que coneix bé ja que en la passada edició de l’Optimist Excellence Cup aconseguia pujar al podi.

En aquesta ocasió, i després de sis proves completades, l’alacantí ha signat tres triomfs parcials, un segon, un tercer i huité, el seu pitjor parcial obtingut en la segona prova i que, després, s’anava a llevar, quedant-se amb 8 punts per 15 que va obtindre el segon, l’andalús Arturo Arauz (CN Port Sherry) i 23 del tercer, la balear Marisa Vicens (CN Cala Gamba), sent a més la primera xiqueta.

RESULTADOS

Texto: Pep Portas / FVCV | Foto: RCNPS