Més de quaranta embarcacions es donen cita en el 7é Trofeu MK III – Rafael Morán a Santa Pola

Més de quaranta embarcacions es donen cita en el 7é Trofeu MK III – Rafael Morán a Santa Pola

El Club Nàutic de Santa Pola ja el té tot llest per a una de les seues grans cites de la temporada. Quan queden poc més de 24 hores perquè finalitze el tancament d’inscripcions per a la prestigiosa regata santapolera que ja compta amb 42 embarcacions que han confirmat la seua participació en una de les regates més atractives del Mediterrani.

Prova del màxim nivell esportiu que afrontarà la regata del Nàutic de Santa Pola, és repassar les embarcacions i tripulacions inscrites: Tanit- Medilevel, patronejada per Nacho Campos, campió del Món Corinthian ORC 2019; El Carmen- Elite Sails de José Coello, campió ORC 2 en la Copa del Rei 2019; Maverta de Pedro Gil, que a més d’una destacada actuació en la Copa del Rei 2019, atresora en les seues vitrines tres edicions del Trofeu MKIII (2016, 2017, 2018); Kalamandurrio, del CN d’Altea, el torrevejense Sopu Dos o l’alacantí Spaniard entren també en els pronòstics de triomf.

La Comissió Naval de Regates de Cartagena tindrà també participació activa, desplaçant a les seues unitats Sirius V i Kochab. I per descomptat, molt hauran de dir els locals MKIII, patronejat per l’amfitrió de la regata Rafael Morán. A ells s’afigen el  Despelote de Jorge García; Alioth de José Luís Martínez-Latour i Allegro Vivace d’Antonio Serrano.

La programació de l’esdeveniment, a més dels dos dies de regata, 26 i 27 d’octubre, es completarà amb una sèrie d’activitats socials que aniran des de la recepció a les tripulacions en finalitzar les proves, amb cort de pernil regat amb cervesa, fins a la festa amenitzada amb música en directe prevista per al dissabte en la nit.

Al lliurament de trofeus, que se celebrarà el diumenge 27 en finalitzar la competició en l’aigua, s’espera l’assistència de les autoritats locals i autonòmiques, a més d’una àmplia representació de l’Armada Espanyola, que apadrina aquesta edició, encapçalada per Aniceto Rosique Nieto, Vicealmirall Cap de l’Arsenal Militar de Cartagena  .

Mes Info: http://www.globalsailsolutions.com/es/default/races/race/text/vii-trofeo-mkiii-rafael-moran-copa-autonomica-cn-santa-pola-es