Mateo Codoñer, Adriana Castro, Carlos Espí i Claudia Antón, nuevos campeones Autonómicos de Optimist

Mateo Codoñer, Adriana Castro, Carlos Espí i Claudia Antón, nuevos campeones Autonómicos de Optimist

El CN Santa Pola acollia aquest passat cap de setmana el campionat Autonòmic d’Optimist A, una cita enquadrada dins del programa del XXVII Memorial 10 de Maig, una de les cites més importants de l’any per al club santapolero. Una prova que va reunir en aquestes dues jornades a prop de 90 regatistas de tota la Comunitat Valenciana, els quals van poder gaudir d’unes molt bones condicions meteorològiques podent-se complir amb el programa establit de sis proves.

Els títols es van repartir entre València i Torrevieja. En SUB16 el títol va viatjar a la capital del Túria de la mà de Mateo Codoñer (RCN València) mentre que en xiquetes va anar a terres torrevejenses gràcies al triomf d’Adriana Castro (RCN Torrevieja). Més del mateix en els SUB13, amb el valencià Carlos Espí com a campió i Claudia Antón fent el propi en noies.

En els SUB16 i al costat de Codoñer, es van classificar Antonio López (RCN Torrevieja), sumant 19 punts, 1 més que el vencedor de la prova, i Miguel Campos (RCR Alacant), que es va quedar com 23. Quant a les dones, la local Claudia Adán (CN Santa Pola) es va fer amb la plata després d’aconseguir 64 punts, mentre que el bronze va ser per a Sara Momplet (RCN Calp) amb 76 punts.

Els podis en SUB13 es van tancar amb Eduardo Reyes (RCN Dénia), amb 52 punts, i Fernando Puig (RCN València) que va aconseguir reunir en les sis proves un total de 76 punts. En l’altre grup la plata i el bronze van viatjar a València gràcies a Blanca Ferrando i Andrea Sira Martínez, totes dues del RCN València amb 212 i 219 punts respectivament.

RESULTATS