Marina Greenwich, Kalamandurrio i Marina Seis, vencedors del 10° Trofeu Rumbo Solidario

Marina Greenwich, Kalamandurrio i Marina Seis, vencedors del 10° Trofeu Rumbo Solidario

El Real Club Nàutic de Calp ha tancat hui el seu desé Trofeu Rumbo Solidario per a la classe Creuer ORC, prova puntuable per a la Copa Autonòmica de la FVCV. Una cita que tenia finalitats benèfiques ja que la recaptació obtinguda en la venda de les paperetes per al sorteig ha anat destinada íntegrament al Centre Ocupacional Maite Boronat, que els seus integrants d’aquest centre han dissenyat i elaborat els trofeus. Les empreses Ancomaro i Restaurant RCNC han col·laborat en els diversos regals que s’han sortejat abans del lliurament de trofeus.

En el pla esportiu el Trofeu Rumbo Solidario ha estat compost per dues jornades. El dissabte amb dos proves al vent, mentre que hui diumenge s’ha completat una regata costanera, recorregut que ha compartit la flota del Trofeu Cinco Clubes. Vent variable en les dues jornades, encara que el dissabte va començar amb intensitat i va acabar amb uns escàs 5-6 nusos, hui tot el contrari, ha donat començament amb 6 nusos que ha anat pujant fins als 8-9 nusos.

En la classe ORC 1, que ha comptat amb la participació del JV49 Ciutat de Melilla (RCM Melilla) liderat per José Luis Pérez i que ha conclòs cinqué, el Marina Greenwich (CN Campomanes) de Dominique Luna s’ha fet amb el triomf final. En la jornada inaugural el Swan 42 de Luna tancava el dia amb parcials de 1-2, mentre que en la regata costanera i després d’obtindre’s els temps compensats signava el seu segon triomf parcial en aigües calpines.

Li han acompanyat en el podi Tagomago II de Juan Carlos Albelda (4-1-3) i Ítaca, de Manuel Gallego (2-4-2), tots dos del RCN de Calp. Tots dos vaixells han conclòs amb 8 punts, però els millors ‘números’ dels xics d’Albeada li han permés ocupar la segona plaça.

Quant als ORC 2 la igualtat ha sigut la màxima. Després de les dues jornades i les tres proves completades triple empat a 7 punts en la part alta. Kalamandurrio (CN Altea) de Pablo Nogueroles s’ha portat el premi en tindre un triomf parcial en el seu caseller, aconseguit en la segona prova del dissabte. El seu company de club, Guaguanco II de Thierry Lallemand es penja la plata, encara que el seu triomf parcial era anterior al vaixell de Nogueroles: 1-3-3. El bronze es queda a casa de la mà d’Aurora de Javier Lledó amb parcials de 3-2-2.

Marina Seis (CN Altea), liderat per Vicente Guijarro, no ha tingut problemes per a aconseguir el triomf a Calp. Amb 4 punts i una bona regularitat: 1-1-2, li permet quedar-se amb el trofeu calpí. Blade (RCN Calpe), de Barry John McCrae, és segon amb 8 punts, mentre que Arquimedes, patronejat per Francisco Guardila i navegant pel CN d’Altea, ha sigut tercer gràcies als números aconseguits en les dues jornades: 2-3-4.

Marina Greenwich, Ivonne i Chrono s’anoten la 5a prova del Trofeu Cinco Clubes

El Trofeu Cinco Clubes, que compta amb l’organització i participació del CN Moraira, CN La Vila, RCN Calpe, CN Campomanes i CN Altea ha tancat hui la seua 5a prova, de les 9 previstes en el seu calendari, després d’integrar-se al programa del Trofeu Rumb Solidari podent completar una regata costanera de 12 milles nàutiques.

El podi en la classe ORC A ha estat configurat després d’obtindre’s els temps compensat per Marina Greenwich seguit d’Ítaca i Tagomago III. Com als ORC B la tripleta de podi l’han formada Chrono (CN Campomanes) de Vladislav Gorvachev, Aurora (RCN Calpe) de Javier Lledó i Guaguanco II. Com als ORC C la tres places del calaix han estat ocupades per Ivonne (CN Moraira) de José Antonio Pérez, seguit d’Atair (RCN Calpe) i Marina Sis.

El lliurament de trofeus, celebrada en les instal·lacions del club calpí, ha comptat amb la presència dels edils de l’ajuntament de Calp:  Hilde Backaert i Matias Torres Lloret, acompanyats per Carina Gimeno Uribes, Vocal de la Junta Directiva de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana i Jordi Carrasco Abad, Director-Gerent del Real Club Nàutic Calpe.

Información – Resultados Trofeo Rumbo Solidario | Información – Resultados Trofeo Cinco Clubes