Manuel Calavia, Marc Jovani i Josep Felip Clemot , nous campions Autonòmics de Catamarans

Manuel Calavia, Marc Jovani i Josep Felip Clemot , nous campions Autonòmics de Catamarans

El Club de Regates Pobla Marina va acollir el passat cap de setmana el campionat Autonòmic de Catamarans per a les classes Hobie Cat 16, Formula 18 i Classe amb una important participació sobretot en els Hobie 16 i els Classe A, reunint els 10 millors de la Comunitat Valenciana. Les bones condicions en les dues jornades previstes, dissabte 4 i diumenge 5, van permetre al comité de regates poder completar el programa de 6 proves.

En la flota dels Hobie Cat 16 el podi va estar compost per Marc Jovani, del CN Cullera, sumant un total de 5 punts, després d’aplicar-se un descarte. Jovani i el seu tripulant van tindre una brillant actuació, amb 5 triomfs parcials i 1 segon lloc. Juan Antonio Llabres (CR Pobla Marina) es va penjar la plata gràcies als 11 punts obtinguts. El bronce va a ser per a Tono Llorens (CV Benicassim) amb 17 punts, encara que va finalitzar quart ja que el tercer lloc va ser per al patró murcià José Mª Fanlo (CN Mar Menor).

Carlos Valls, per part seua, es va fer amb en el triomf en F18 imposant la seua llei en Pobla Marina en sumar 6 de 6. Amb el descarte aplicat Valls va sumar 5 punts. Li van seguir Josep Felip Clemot (Ventorret Xeraco) amb 11 punts, nou campió autonômic i Serafín Sanz (CN Cullera) amb 13.

Quant als Classe A Manuel Calavia (RCM Barcelona) es va fer amb la primera plaça i el trofeu de Pobla Marina, encara que el títol regional va ser per a Toni Ballester (RCN València) amb 13 punts, a 8 del vencedor. El podi es va tancar amb altres dos representants del nàutic de València: Abdón Ibáñez (14 punts) i Kiko Espi (16 punts).

La classe Interseries, finalment, no va poder competir pel títol Autonòmic al no complir amb el mínim de vaixells inscrits. La primera plaça va ser per a Gerard Loos seguit de To Llabre, amb 7 punts de diferència entre tots dos.

CLASSIFICACIONS CAMPIONAT AUTONÒMIC CATAMARANS