Manuel Calavia es fa amb la victòria en la Regata de Classe A

Manuel Calavia es fa amb la victòria en la Regata de Classe A

El Real Club Nàutic de València ha celebrat aquest cap de setmana la Regata de Classe A, que cada any reuneix a alguns dels regatistas més destacats del panorama nacional. La regata, en la qual ha pres part una desena de catamarans d’aquesta classe, entre els clàssics i els “voladors” o amb foils, ha comptat amb un total de 5 proves disputades, tres ahir dissabte amb vent de 17 i 18 nusos i molta ona de fons que va complicar la jornada a aquestes embarcacions i dues hui diumenge amb un vent de llevant de 8 i 12 nusos.

En finalitzar, victòria absoluta per a Manuel Calavia, del Real Club Nàutic de Barcelona, amb tot primers llocs en les cinc proves disputades, i amb la segona plaça per a Rafa Gómez del RCN València, que ha signat una actuació regular amb quatre tercers i un cinqué que s’ha descartat. Completava el podi el també valencià Kiko Espí, que començava ahir amb una segona plaça en la primera prova, però que a causa del fort onatge patia una col·lisió amb el catamarà d’Abdón Ibáñez, la qual cosa deixava a tots dos fora de joc en la segona prova. I mentre Espí tornava a la competició ahir dissabte completant les tres següents proves, Ibáñez ha hagut d’esperar a hui diumenge per a incorporar-se a la competició, havent de conformar-se amb el sisé lloc. La quarta i cinquena plaça han sigut, respectivament, per a Toni Ballester i Enrique Cornejo, amb solo un punt de diferència entre si i respecte al tercer.

El lliurament de trofeus ha comptat amb la presència del president del RCN València, Alejandro Fliquete, el gerent del club, Carlos de Beltrán i Abdón Ibáñez, directiu del club i representant de la classe.