Les federacions d’esports nàutics, del costat dels “poliesportius de la mar”

Les federacions d’esports nàutics, del costat dels “poliesportius de la mar”

Les federacions d’esports nàutics de la Comunitat Valenciana han assegurat a l’Associació de Clubs Nàutics de la Comunitat Valenciana (ACNCV) que estan del costat dels “poliesportius de la mar” i han traslladat el seu total suport a la continuïtat de les concessions dels clubs nàutics.

Aquestes afirmacions s’han produït durant la trobada mantinguda entre l’Associació de Clubs Nàutics de la Comunitat Valenciana i les federacions de Vela, Rem, Piragua i Motonàutica en el Real Club Nàutic València, seu de l’ACNCV. Així, les entitats esportives han destacat que “si fereixen als clubs, sagna l’esport nàutic” perquè “són pràcticament els únics promotors, juntament amb les federacions, de la competició en els esports de mar”.

Per això, han declarat que estan i estaran del costat de l’ACNCV en quantes accions emprenga per a aconseguir que es prorroguen les concessions de tots els clubs, tal com estableix la Llei de Ports de la GVA des del passat 28 de desembre “igual que els clubs han estat, estan i estaran del costat dels esportistes del mar”.

“Amb aquesta trobada hem volgut escenificar que federacions i clubs som les dues cares de la mateixa moneda: la de l’esport nàutic” han apuntat des de l’Associació, des d’on han remarcat la relació “fraternal” que “des de sempre hem mantingut les entitats que ens dediquem, d’una manera o d’una altra, a fomentar els esports de mar”.

Finalment, el president de l’ACNCV, José Antonio Chapa, ha traslladat a les federacions esportives l’agraïment dels clubs per la resposta rebuda per part de les federacions a la trucada dels clubs nàutics. “Gràcies per contestar al primer to, això demostra que tots espentem en la mateixa direcció”, ha postil·lat.