L’equip de la FVCV en el top ten de la Copa de España Techno Sub 15 i Sub 17 i RSX Sub 19

L’equip de la FVCV en el top ten de la Copa de España Techno Sub 15 i Sub 17 i RSX Sub 19

El Real Club Nàutic de Gran Canària ha acollit aquest cap de setmana la Copa de España Techno Sub 15 i Sub 17 i RSX Sub 19, cita organitzada juntament amb la Federació Canària de Vela en la qual ha comptat amb representació de regatistas de la Comunitat Valenciana procedents dels clubs de Xàbia, Santa Pola i Hispano Francés València.

Bona actuació dels regatistas de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana en les tres jornades de competició que van estar marcades pel poc vent, aconseguint quatre d’ells situar-se en el top ten en les seues respectives classes. Destaca el santapolero Javier Clement (CN Santa Pola) que va finalitzar en la quarta plaça en Bic Techno SUB17 amb un total 23 punts, quedant-se a sols 3 punts de plaça de podi. Clement va tindre una actuació bastant bona, en línies generals, i només l’UFD en la segona prova li reste aqueixa opció d’estar en el podi. En el seu caseller ressalten dos segons llocs com a millors parcials. El títol nacional va viatjar a Balears de la mà de Nacho Baltasar i Naiara Fernández de Bobadilla amb rumb a S’Arenal.

Alex Ortega (CN Xàbia) es va quedar a les portes d’estar entre els 10 millors en SUB17. El javiense es va acomiadar en el lloc 11 amb 65 punts. Natalia Blanquer va acabar en el lloc 18, cinquena en dones. També i del mateix club, Blanca Olaizola ho va fer en el 24 i Marjon Lextray en el 25. Joan Carot, del Liceu, en el 27.

En aquesta mateixa classe, però en SUB15, destaquen els resultats de Jacobo Ruíz i Carlos Marí Alarcón, tots dos del nàutic Xàbia, concloent en els llocs 6é i 8é respectivament. Jacobo es va quedar amb 49 punts, sent un 3r el seu millor parcial a les illes. Marí, per part seua, li passe factura el DNC en la cinquena prova, malgrat això va fer un bon campionat ressaltats dos cinquens llocs com a millors parcials.  Nicolás Madero i Naiara Fernández de Bobadilla, tots dos del nàutic Ca Pastilla. La valencià Sofia Verdune (CW Hispano Francés), per part seua, va finalitzar en el lloc 14.

En RS:X Sub19, amb 7 proves completades igual que la resta, Jorge Aranzueque (CN Santa Pola) va demostrar un bon nivell i la seua regularitat li va permetre acabar en una treballada sisena plaça amb 34 punts. El ganuyador va ser l’andalús Aurelio Terry, del nàutic Sevilla.  En aquesta classe Octavio Ramón (CN Xàbia) va concloure en la plaça 12.

RESULTATS – Copa de España Techno Sub 15 i Sub 17 i RSX Sub 19