Leonor Romero, Eduardo Reyes, Blanca Ferrando i Leo Griñán, nous campions Autonòmics d’Optimist B

Leonor Romero, Eduardo Reyes, Blanca Ferrando i Leo Griñán, nous campions Autonòmics d’Optimist B

El Real Club Nàutic de Castelló acollia entre els dies 24 i 25 d’abril el campionat Autonòmic d’Optimist B, dins del seu programa del 72é Trofeu Magdalena de Vela Infantil. Una cita que va estar marcada i condicionada per la meteorologia, podent-se completar tres de les sis proves previstes. La jornada del dimecres 25 quedava en blanc davant el fort vent en la costa castellonenca mentre que en la del dijous 26 sí que es va poder navegar, això sí sota una lleugera pluja al principi i un vent que va arribar als 20 nusos en la tercera i última prova del dia.

Després de les tres proves completades en aqueixa jornada de dijous, el títol regional en categoria absoluta viatjava a Torrevieja i Dénia de la mà de la Leonor Romero (RCN Torrevieja) i Eduardo Reyes (RCN Dénia). La torrevejense va anar de més a menys, iniciant la seua singladura a Castelló amb un 3r per a passar a un 4t i acabar l’última prova en la 10a plaça. Tot el contrari, per part de Reyes ja que el seu primer parcial era un 22, però després s’anava a marcar dos segons lloc que li van servir per a fer-se amb el primer lloc.

El podi en dones, en aquesta categoria, es tancava amb Carla Ivars (RCN Dénia), qui va obtindre com millor parcial un 5é lloc en l’última, concloent amb 48 punts, els mateixos que aconseguia la tercera regatista en el podi de Castelló: Paloma López (RCN Torrevieja). En categoria masculina i acompanyat a Reyes, van conformar el podi Gonzalo Muñoz (CN Campello) i el calpí Melvin Steur (RCN Calp) amb una diferència d’1 sol punt entre tots dos.

En els SUB11, el podi de dones va estar compost per Blanca Ferrando (RCN València), Carlota Ballester (RCN Torrevieja) i Joana de Lucia (CN Altea). En categoria masculina Leo Griñán (RCN Torrevieja) es va fer amb el primer lloc seguit de Carlos Sánchez (CN Alacant Costa Blanca) i Carlos Ballesteros (RCN Torrevieja).

CLASIFICACIONS | GALERIA FOTOS AUTONÒMIC OPTIMIST B