L’Autonòmic de Windsurf, Gran Premi Honda Esteban Parres, es juga a Santa Pola

L’Autonòmic de Windsurf, Gran Premi Honda Esteban Parres, es juga a Santa Pola

El Club Nàutic de Santa Pola, amb la col·laboració de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana, ultima els preparatius per a la gran festa del Windsurf en la Comunitat Valenciana. Aquest cap de setmana, 1 i 2 de juny, el Club acollirà el campionat Autonòmic per a les classes Raceboard, Bic Techno 293, RSX i Fórmula.

A l’ésser una regata ‘oberta’ poden participar regatistas d’altres comunitats i que optaran, al costat dels locals, al prestigiós Gran Premi Honda Esteban Parres, un al·licient més per als prop de 50 regatistas que es donaran cita aquest cap de setmana a Santa Pola.

Una flota àmplia i de molta qualitat en les quatre classes que concorren a la comarca del Baix Vinalopó, amb presència dels millors de l’especialitat procedents de Castella-la Manxa, Comunitat de Madrid, Regió de Múrcia i Comunitat Valenciana. La classe BIC Techno 293, en les seues tres categories, és la que major número d’inscrits hi ha. També destaquen les classes Formula i Raceboard.

Per davant dues intenses jornades en les quals el Comité Organitzador té previst una màxim de 6 proves. El top d’eixida per a la jornada del dissabte 1 s’ha previst per a les 13.00 hores, una menys per al diumenge 2.

Campeonato Autonómico Raceboard, Bic Techno 293, RSX y Fórmula | WEB OFICIAL