Lara Sabina Himmes, subcampiona d’España Laser Radial SUB21 en La Manga

Lara Sabina Himmes, subcampiona d’España Laser Radial SUB21 en La Manga

La regatistas del nàutic de Calp, Lara Sabina Himmes, s’ha penjat la plata després de tancar-se aquest dissabte el campionat d’España Laser Radial que s’ha disputat des de dimecres passat 9 d’octubre i en el qual, gràcies a les bones condicions de vent, s’ha pogut completar tot el programa previst amb 12 proves, amb 2 jornades de sèries classificatòries i 2 de finals.

Bona actuació dels regatistas de la FVCV en línies generals, ja que dels 20 desplaçats a La Manga del Menor sols 6 es van classificar el grup plata. Destaca sobretot el subcampionat d’Espanya aconseguit per la regatistas del RCN Calpe, Lara Sabina Himmes (RCN Calpe) en SUB21 qui, a més si va fer amb el títol SUB19. També ressalta la 14a plaça en la general absoluta (6a en Sr W) d’Ascensión Roca de Togores (RCN Torrevieja).

Al costat dels bons resultats d’Himmes (21a general absoluta- 2a SUB19 i SUB21) i el de Roca de Togores (14a general absoluta – 6a Sr W), es troben el calpí Leonardo Collado (RCN Calpe), concloent en el lloc 21é de la general absoluta, seguit dos llocs per darrere (22) de l’alacantí José Vicente Gutiérrez Lupoli (RCR Alacant); Carlos Altarriba (RCN València), en el 24; Sehila Martínez (CN Campello), en el 31; Ángela Andugar (CN Cambello), en el 34; Enrique Moreno (CN Campello), en el 38; Isidro Codoñer (RCN València), en el 39; Juan Aziz Dahan Fuster (CN Altea), en el 43; Igor Marian Kuczys (RCN Torrevieja), en el 50; Guillermo López (RCN Torrevieja), en el 52 i Natalia Julia Kuczys (RCN Torrevieja) concloent un lloc per darrere, 53.

Ja en el grup plata Marta Peñarrubia (CN Campello) va acabar la cita nacional en 12é lloc d’aquesta flota (65), mentre que Jorge Gonzálvez, del mateix club, ho feia en la posició 25a, Nikola Kalinov Giorgieu (RCN València) en el 31, Dunna Moreno (RCN Calpe) en el 34 i José Luis López (RCN Torrevieja) en el 41.

Els títols nacionals van recaure en la catalana Cristina Pujol (CN Port D’Cércol), l’andalusa Ana Montcada en SUB21 i SUB19 femení i el balear Jordi Lladó (RCN Palma) en Absolut i SUB19. Pel que respecta al títol nacional per Autonomies, el vencedor final va ser la Federació Catalana de Vela.

RESULTATS