La vela de la Comunitat Valenciana mana en la Copa d’España de Laser 4.7 a Cádiz

La vela de la Comunitat Valenciana mana en la Copa d’España de Laser 4.7 a Cádiz

El Centre Nàutic Elcano, a Cádiz, va acollir aquest passat la Copa d’España de Laser 4.7. Una cita que ha tingut un denominador comú: la vela de la Comunitat Valenciana. Fins a tres títols nacionals s’han portat els regatistas de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana, a més de sumar diferents podis en les respectives categories.

La calpina Lara Sabina Himmes (RCN Calp) ha tornat a demostrar el bon nivell que travessa i la seua enorme qualitat, en véncer en xiques SUB18 i acabar tercera en la general. La regularitat de la calpina en les 8 proves completades quedat reflectit en els seus parcials: 7-3-3-10-2-5-2-10, sumant així 22 després d’aplicar-se 1 descarte. Amb 5 de diferència i penjant-se la plata es va classificar el valencià Isidro Codoñer (RCN València), mentre que el ganyador va ser el tarragoní Ricard Castellví (CN Cambrils).

L’èxit de Codoñer, en el podi absolut Masculí SUB18, va estar acompanyat pel seu company de club, Marco Altarriba que aconseguisc concloure 3r formant així un podi amb color de la Comunitat Valenciana format per Castellví, Codoñer i Altarriba.

Però el protagonisme dels nostres també va arribar als SUB16 amb dos títols, els aconseguits per Mariano Cebrián (CN Benidorm) en categoria masculina i per la calpina Kristine Roper (RCN Calpe) en xiques. Tots dos es porten per a casa el títol de campions de la Copa d’España Laser 4.7. A ells, cal destacar, la cinquena plaça en aquesta mateixa categoria aconseguit per Gisela Van Nikkelen (RCN Calpe).

Calsificacions | Fotos: Federación Andaluza de Vela