La Gala SOMVELA un Mar de Campions 2018 obri la gran festa de la Vela de la Comunitat Valenciana

La Gala SOMVELA un Mar de Campions 2018 obri la gran festa de la Vela de la Comunitat Valenciana

La Gala SOMVELA un Mar de Campions 2018 obri aquest cap de setmana, 29 al 31 de març, la gran festa de la vela de la Comunitat Valenciana. Una sèrie d’actes que estan emmarcats dins del programa d’activitats d’Alacant Port de Trobada, no solament en l’esport de la vela sinó també en altres àmbits, com el Saló Internacional Nàutic i d’Activitats Aquàtiques MEDSEA 2019, situada en el Moll 10, o activitats com les actuacions i concerts previstos en el Moll 14, com el Hombres G i Blas Cantó.

El port de l’eixida de la Volta al Món a Vela és el nucli principal, centrant-se tota l’activitat en el Race Village dels molls 10, 12 i 14 del Port d’Alacant, encara que els clubs del RCR Alacant i CN Alacant Costa Blanca tindrà el seu paper protagonistes en albergar els Autonòmics de Creuers, en el primer d’ells, i el d’Optimist B per Equips en el segon. També el local de moda a Alacant, Marmarela, serà un altre dels punts d’interés ja que ha acollit aquesta nit la Gal·la SOMVELA un Mar de Campions 2018.

Els actes d’aquest gran cap de setmana han arrancat hui en Marmarela amb el reconeixement de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana als quals, pels seus resultats, tant a nivell regional, nacional i internacional, han destacat en 2018. També ha sigut el marc per al reconeixement públic per part de l’ens federatiu a les ‘Empreses Compromeses’ que, amb el seu suport, han sigut claus en la promoció de l’esport de la vela.

La ‘Gal·la SOMVELA’ també ha volgut reconéixer a aquelles persones que, per la seua dilatada trajectòria, compromís, dedicació i pel molt que han aportat a la Federació, un reconeixement entregant-los la insígnia de plata, cas d’Amparo Cardona, màxima responsable de l’administració de la FVCV durant més de 25 anys. També, i en aquesta línia, s’ha entregat una altra insígnia a Manuel Cabrera per la seua constant implicació altruista a la vela i a la federació. El Director General d’Esports de la Comunitat Valenciana, Josep Miquel Moya, també ha rebut una mètopa d’honor en reconeixement pel seu suport al món de la vela.

L’acte ha comptant amb diverses personalitats, entre elles Josep Miquel Moya, Director General d’Esports de la General d’Esports, acompanyat per Carlos Torrado, president de la FVCV, així com Manuel González Devesa, president d’Honor de la FVCV i presidents de diferents clubs de la Comunitat Valenciana.