La FVCV se suma a l’homenatge de la ciutat de València a la figura de Manel Casanova

La FVCV se suma a l’homenatge de la ciutat de València a la figura de Manel Casanova

L’hemicicle de l’ajuntament de València acollirà demà divendres, 4 d’octubre, el lliurament d’honors i distincions que atorga cada any i que tenen lloc en els dies pròxims a la festivitat del ‘9 d’Octubre’. Un acte en el qual es reconeix, des del consistori, a persones i entitats que pels seus assoliments i el paper que han desenvolupat per a posar en valor la ciutat de València.

En aquesta línea, l’Ajuntament, ha volgut concedir la distinció de Fill Predilecte de la ciutat, a títol pòstum, a Manel Casanova Safont, jurista i home de mar que va tindre un paper decisiu en l’elecció de València per a acollir la 32 edició de l’America’s Cup. També destaca de manera especial els 25 anys que va estar al capdavant del RCN de València, al qual va saber posar en un lloc destacat i privilegiat en l’esport de la vela.

La Federació de Vela de la Comunitat Valenciana se suma a aquesta distinció tan important per a la figura de ‘Manel’, qui ja en 2010 va rebre de de la federació la insígnia d’or i brillants per la important trajectòria en el foment de l’esport de la vela, no solament a nivell nacional sinó també internacional