La FVCV commemora el V Centenari de la Primera Volta al Món amb diverses activitats

La FVCV commemora el V Centenari de la Primera Volta al Món amb diverses activitats

La Federació de Vela de la Comunitat Valenciana se suma als actes que es venen desenvolupant a nivell general per diferents organismes i institucions pel V Centenari de la Primera Volta al Món amb diverses activitats amb l’objectiu de fomentar l’esport de la vela, més enllà del seu camp esportiu, sinó acostant la seua diversitat i cultura.

Entre les activitats previstes per l’ens federatiu, que es desenvoluparan entre els dies 20 al 22 de setembre, es preveu completar ‘una regata’ entre els més joves, els qui rebran després de completar diverses distincions i un diploma commemoratiu per cada xiquet o jove participant, els quals hauran de tindre llicència federativa de vela d’infantil o de juvenil, o en defecte d’això d’escola.

Però les activitats de la Federació no solament se centraran en aquesta línia, sinó que també s’aprofitaran aquestes jornades per a oferir unes xarres-col·loqui el 20 de setembre de 2019, la mateixa data en la qual 500 anys abans es va salpar des de Sanlúcar de Barrameda per a donar la Primera Volta al Món. Aquest col·loqui es repetirà en una versió més reduïda i orientada a xiquets els dies 21 i 22 de setembre a les 10.30 hores. Unes xarrades que seran impartides per Alberto Luis Aguilar, Tècnic Superior de Vela de la FVCV i per Luis Faguás, Director de l’Escola Municipal de Vela València, a més de comptar amb l’aportació de tot el personal de la FVCV per al desenvolupament de les activitats previstes.