La FVCV col·labora amb  el València Boat Show 2019 amb diverses activitats

La FVCV col·labora amb el València Boat Show 2019 amb diverses activitats

València acull entre els dies 30 d’octubre al 3 de novembre una nova edició del València Boat Show. Una edició que torna a comptar amb la col·laboració de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana, aportant un ampli programa d’activitats durant les 5 jornades del certamen i l’objectiu del qual és el poder acostar no solament la nàutica en general sinó també l’esport de la vela a tots.

En aquest sentit la Federació posa a la disposició de tots els visitants, i també als seus federats, l’oportunitat de participar en les diverses activitats programades. L’entrada al recinte firal, situat en l’espai de la Marina de València, al costat del Veles e Vents, es pot obtindre gratis accedint a la Zona d’Armadors amb el codi: fvcv2019 en la web https://valenciaboat.com/tienda-2/

Entre les diverses iniciatives previstes des de la pròpia Federació, destaca la jornada de dissabte 2 de novembre amb les Regates Obertes Infantils Juvenils amb les embarcacions de l’Escola Municipal de Vela TAZ i Topaz. També, i durant el certamen, l’ens federatiu tindrà en l’aigua diverses embarcacions de seguretat, una d’elles cedides per València Charter que, juntament amb Sports Events, brindarà l’oportunitat de poder conéixer i provar la nova SC45 Basic Club de 5,44 mts. d’eslora i 2,35 mts. de mànega total per a tots els clubs que així ho desitgen.

També destaca, dins del programa de la Federació, el Baptisme de Mar que ofereix l’ens federatiu a 20 xiquets i xiquetes de l’Escola Municipal de Vela València en un dels grans protagonistes del certamen valencià com és la coberta Audaz, de l’Armada Espanyola.

Una oportunitat única per a acostar-se al saló valencià, veure les últimes novetats del sector en tot el seu ventall, rem, pesca, vela, nàutica en general, etc.