La Federació de Vela de la Comunitat Valenciana s’uneix al València Boat Show

La Federació de Vela de la Comunitat Valenciana s’uneix al València Boat Show

La Federació de Vela de la Comunitat Valenciana i el València Boat Show han aconseguit un acord per a promocionar l’esport de la vela entre tots els visitants del saló nàutic valencià, que se celebrarà del 30 d’octubre al 3 de novembre en La Marina de València. La federació valenciana s’uneix així a la llista de col·laboradors oficials del València Boat Show, i organitzarà activitats de promoció de l’esport de la vela entre els visitants de saló, que podran gaudir de diverses activitats de forma gratuïta.

El renovatValència Boat Show serà una cita anual en la qual el visitant podrà gaudir del mar en totes les seues facetes, incloent exposició i venda d’embarcacions noves i novetats de les principals drassanes nacionals i internacionals, així com activitats nàutiques, cultura, formació, sostenibilitat i gastronomia, en el que s’anuncia com un dels grans esdeveniments nàutics de la temporada.

“Hem dissenyat un saló totalment renovat i ampliat amb nombroses iniciatives i activitats de promoció de la nàutica i el mar, per la qual cosa la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana no podia faltar. Porten fent un treball increïble per l’esport de la vela des de fa molt temps i són un autèntic referent”, assegura el director del València Boat Show, Nacho Gómez -Zarzuela.

Per al president la federació, Carlos Torrado, el certamen valencià i l’aportació de la Federació a ell és un atractiu més per a atraure els més joves a l’esport de la vela. “El nostre paper és molt important per a la indústria nàutica. Quan una persona es compra un vaixell gran vol dir que va començar algun dia per una cosa xicoteta. Els joves que ensenyem a navegar en els clubs nàutics i a les escoles de vela homologades són la pedrera que, segurament, seran clients de tota aqueixa indústria. Per això és tan important la nostra baula en aquesta cadena que és tota la indústria nàutica. Sense els inicis i la divulgació seria complicat trobar la renovació del públic i la incorporació de nous navegants”.

*Torrado també ha volgut destacar i posar en valor l’aportació del València Boat Show a la nàutica de la Comunitat Valenciana. En aquest sentit ha assegurat que “per al nostre esport és una oportunitat de mostrar que el mar és una opció d’oci molt assequible per als ciutadans”, afegint que “també per a la vela és una ocasió de ser un punt de trobada dels afeccionats on poden veure les últimes novetats quant a la nàutica esportiva. És una cita simpàtica per als curiosos i d’esperit aventurer que desitgen provar una embarcació i fer-se un volt i tindre una experiència que els faça veure el nostre esport”.

L’aportació de la Federació serà un punt per a tindre en compte en el saló, per això, el seu president, ha volgut ressaltar diversos aspectes importants. “Tenim la intenció de fer una dinàmica amb els nostres vaixells de vela perquè els assistents puguen provar les sensacions i les emocions de navegar a vela, amb seguretat, però amb aqueix punt d’aventura que donen la mar i el vent. Estarem presents perquè la vela com a opció d’oci nàutic estiga col·laborant a completar la gran exhibició que és aquest certamen”, concloent que “amb la nostra xicoteta aportació pretenem donar suport a aquesta iniciativa empresar”.

Más información: http://www.valenciaboat.com/

Fotografías: Vicent Bosch