La ‘Escola Municipal’ de la FVCV rep el Premi Educació i Societat: Àmbit Esportiu 2019’

La ‘Escola Municipal’ de la FVCV rep el Premi Educació i Societat: Àmbit Esportiu 2019’

La Federació de Vela de la Comunitat Valenciana i la seua Escola Municipal de Vela, conjuntament amb l’Ajuntament de València a través de la seua regidoria d’Esports i la Fundació Esportiva Municipal de València, han rebut hui el “Premi Educació i Societat: Àmbit Esportiu edició 2019” que atorga el Col·legi Oficial de Pedagogs i Psicopedagogs i el Conservatori Professional de Música de València. Un guardó que ha rebut la ‘Escola’ per la seua trajectòria en aquests últims anys en la docència i l’acostament de l’esport de la vela a tots els ciutadans.

Ha aquest important reconeixement, en aqueix ‘Àmbit Esportiu’, també estaven com a candidats la Fundació Juan Carlos Ferrero, tal vegada un dels millors tennistes que ha donat la Comunitat Valenciana juntament amb un altre gran de la raqueta com és el javiense David Ferrer, retirat recentment de l’alta competició. Dues candidatures de molta altura, i que han posat en valor encara si cap més el premi rebut.

Maite Girau, regidora d’Esports de l’ajuntament de València en funcions, acompanyada per Luis Faguás, Director Adjunt de l’Escola Municipal FVCV, han rebut el guardó a l’Aula Magna del Conservatori Professional de Música de València de mans de Ricardo Callejo, Directó del Conservatori. També han estat presents en l’acte Rafel Xirivella, vicepresident de la FVCV, acompanyat pel seu Gerent, Miguel Sánchez, a més d’Enrique Castillejo i Gómez, President del Col·legi Oficial de Pedagogs i Psicopedagogs, entre altres personalitats.

En l’acte també han sigut reconeguts Enrique García Asencio, en l’apartat ‘Àmbit Musical’; Federació d’AMPAS dels Conservatoris de Música de la Comunitat Valenciana i Federació d’AMPAS, en ‘Àmbit Social’ i el Palau dels Arts de València, pel seu programa educatiu de difusió de la música als més joves i projectes d’inserció professional jove, dins de l’apartat Educatiu “José Luis Castillejo Brull”.