La Comunitat Valenciana mana el nacional de Ràdio Control IOM

La Comunitat Valenciana mana el nacional de Ràdio Control IOM

El Club Nàutic de Vitòria ha sigut l’escenari aquest passat cap de setmana del Campionat d’Espanya de Vela Radio Control IOM. Una cita que va reunir al País Basc a un total de 35 regatistas de diferents punts de la geografia espanyola i en la qual va haver-hi un marcat color de la Comunitat Valenciana, especialment de Torrevieja, a tenor dels resultats obtinguts pels seus representants.

Guillermo Beltri (RCN Torrevieja) va tornar a fer-se amb el titol nacional després de la tres jornades de competició, podent-se completar un total d’11 proves. Beltri va deixar clarar, una vegada més, el seu nivell marcant bons parcials en els quals van destacar 4 triomfs parcials. El torrevejense es va fer amb el títol nacional amb un total de 18 punts després d’aplicar-se 2 descartes.

La plata també va viatjar a Torrevieja i ho va fer de la mà de Juan Francisco Chuilla, encara que va concloure empatat a 31 punts amb el tercer de la taula: Miguel Salvador (CV Port D’Andratx) un dels grans favorits a Vitòria.

Ginés Romero, per part seua, va finalitzar en la 5a plaça amb 46 punts, els mateixos que aconseguia el 5é classificat, el d’Almeria José Valverde. El torrevejense signe en la 6a prova la seu millor parcial a Vitòria amb un 2n lloc.

José Vinaixa, també del RCN Torrevieja, tancava la seua participació en la 13a plaça, mentre que Alfonso Buendia (CN Alicante Costa Blanca) ho feia dos llocs per darrere. Javier Cayuela (CN Altea), per part seua, es va classificar en el lloc 21 tancant així la participació dels regatistas de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana.

Resultats