La 46 Setmana de la Vela del Club Nàutic de Xàbia comença aquest cap de setmana

La 46 Setmana de la Vela del Club Nàutic de Xàbia comença aquest cap de setmana

El Club Nàutic de Xàbia celebra a partir d’aquest cap de setmana el seu 46 Setmana de la Vela. Un esdeveniment que conjuga la pràctica esportiva amb els esdeveniments de caràcter social per a tots els socis i amics en general i que compta amb el patrocini de Living Ceramics.

Des del dissabte 17 fins al dissabte 24, la Setmana de la Vela reunirà a més de 300 regatistas, amb les diferents classes: creuer, vela lleugera, vela infantil i veterans. Aquesta és la programació esportiva prevista:

17-18 d’agost: Trofeu Rodolfo Tomás d’Optimist i Vela Lleugera.
19 d’agost: Trofeu 3 Caps de Regularitat a Motor.
20-21 d’agost: Campionat Autonòmic d’Optimist per equips de la Comunitat.
22 d’agost: trofeu veterans Optimist.
22 al 24 d’agost: trofeu Sir Thomas Lipton.
23-24 d’agost: trofeu Sir Thomas Lipton Club.
24 d’agost: trofeu Comodoro “Federico Gimeno”.

Al marge de les activitats esportives, la Setmana de la Vela és un conjunt d’esdeveniments per a tots els públics, regatistas, familiars, amics i veïns en general.

Els dos més importants són la festa infantil, que enguany inclou com a novetat un concurs de disfresses i el concurs de paelles en el qual cada any participa més gent i que comptarà amb l’acompanyament musical del grup Soulomonics.

A més el 22 d’agost obrirà el village amb presència d’expositors i diversos col·laboradors, com Teika, Coca-Cola, Royal Bliss, Mahou, Gin Mare, Diplomàtic, Capucana, Sarch Boats, Leader Tecna, Pur Beach Dénia, A bord, Patrick Klee i Casiopea Joies. Obrirà el 22 d’agost.