Kike Luján i Antonio Torrado, campions d’España de 49er

Kike Luján i Antonio Torrado, campions d’España de 49er

La classe espanyola de 49er ja tens als seus nous campions: Kike Luján (CN Xàbia) i Antonio Torrado (RCN Torrevieja) s’han fet amb el centre nacional a Torrevieja, a més de la ‘Olympic Week’, després de tres jornades de competició en el qual s’ha complit amb el programa establit de 12 proves. El podi s’ha completat amb Andrés Barrio (RCN Gran Canària) i Fran Núñez (CN Garraf), segons, i el tàndem gallec format per Luis Bugallo i Jorge Lorenzo, tots dos del RCN Vigo.

La regata, que ha estat enquadrada en el marc de la Comunitat Valenciana Olympic Week s’ha tancat amb una jornada dura, amb vent del 080° i 14-16 nus d’intensitat als quals s’ha afegit una ona curta que ha propiciat un treball extra a les tripulacions. Els locals Luján i Torrado partien amb un lleuger avantatge d’1 punt sobre el segon de la general, plaça ocupada pels gallecs Luis Bugallo i Jorge Lorenzo. Molt forts s’han mostrat hui els regatistas de la Comunitat Valenciana i amb tres triomfs parcials i un segon lloc, unit als resultats de Bugallo i Lorenzo, s’han fet amb el ceptre nacional.

Els gallecs, per part seua, no han tingut hui el dia signant quatre tercers llocs, per altre banda el tàndem canari-català amb Barri i Núñez (2-2-1-2) sí han estat fins i ha fet que el podi final canviara d’amo.  La quarta i cinquena plaça respectivament ha sigut per a Albert Torres i Elías Aretz (RCN Palma) sumant 37 punts i Rafel de la Hoz (indp) i Lucas Rodríguez amb 57.

El lliurament de trofeus ha comptat amb la presència de Carlos Torrado, president de la FVCV; Germán Soler, president del RCN Torrevieja, acompanyat per Mercedes Martín, Vocal de Vela Lleugera, i José Antonio Antón, Director Esportiu.

Tota la informació en la web de la Comunitat Valenciana Olympic Week