Guillermo Beltrí, guanya l’III Meeting Internacional IOM de Torrevieja

Guillermo Beltrí, guanya l’III Meeting Internacional IOM de Torrevieja

La classificació general ha quedat com segueix: 1r Guillermo Beltri ESP, 2n Pierluigi Puthod ITA; 3r Davant Kovacevic CRO; 4t Alexis Carre FRA; 5é Miguel Salvador ESP; i en categoria femenina la 1a ha sigut Ana Iglesias ESP.  50 regatistas de 9 paises, han estat presents porbando el seu material i posant a punt els vaixells per a les següents cites que seran els mundials a disputar-se al Brasil.

Després de tres jornades de competició, la classe IOM de ràdio control ha disputat una de les millors regates de nivell que es poden veure hui dia a Europa. “El camp de regates immillorable”, segons paraules del campió del món el Croat Zvonko Jelacic. S’han celebrat un total de 16 proves per a tres flotes A, B i C, en les quals finalment han sigut celebrades 48 regates.

Els locals han quedat en magnifiques posicions en aquesta regata que atresorava tant nivell, Beltri 1r, Ginés Romero 10é José Vinaixa 12é, Juan F. Chumilla 15é i Jesús Pastor 35, de més de 50 regatistas.

El divendres 10 es va donar la benvinguda als participants en la sala d’actes del RCNT, per part del President del RCN Torrevieja, Germán Soler; la Tinent d’Alcalde i Regidora de Turisme Fanny Serrano; i el President de la federació de Vela de la Comunitat Valenciana, Carlos Torrado. I durant el lliurament de trofeus van estar presents tant el president nacional de la classe José Valverde i el president del comité de regates, Alejandro Frenández.

La regata va tindre el seu apartat solidari, perquè la barra de begudes per als participants va ser instal·lada per l’ONG local Nova Fraternitat, que en aquests moments està finançant la construcció d’un centre de salut a Ruanda. L’organització va ajudar  aquesta ONG amb l’encàrrec de tot el cátering per als participants i la despesa de tots els regatistas al llarg d’aquests dies.

IMATGES EN https://www.flickr.com/photos/rcnt/albums/72157708510665764

La classificació completa es pot descarregar en http://rcntorrevieja.sailti.com/es/default/races/race/text/iii-torrevieja-international-meeting-iom-es