Genio 4, Maverta i Tanit IV-Medilevel, lideren la Copa Autonòmica de Creuers després de disputar-se cinc proves

Genio 4, Maverta i Tanit IV-Medilevel, lideren la Copa Autonòmica de Creuers després de disputar-se cinc proves

La Copa Autonòmica i Copa Promoció, organitzada per la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana i que compta amb el patrocini d’Advanced Sails avança amb pas ferm. En la cita Autonòmica, amb cinc proves completades i mancant la puntuació de l’última regata a Gandia, i després de completar-se les regates de XXI Trofeu Memorial Presidents en el CN d’Altea; Trofeu València Vela en el RCN València; Trofeu Magdalena de Creuers en el RCN Castelló, XX Trofeu Estrella de Llevant-Copa BMW Hispamóvil en el RCN de Torrevieja i Trofeu RCN Gandia, en el RCN de Gandia, ja hi ha un rànquing oficial amb triple empat al cap de la taula.

El valencià Genio 4 (RCN València) de Rafael de Tomás, al costat de Maverta (RCN Torrevieja) de Pedro Gil i Tanit IV-Medilevel de Mª José Vila, lideren la general provisional de la Copa Autonòmica amb 20 punts cadascun d’ells. Per darrere també hi ha un triple empats a 19 amb Brujo (RCN València) d’Alberto de Castro, Brisa (RCN Torrevieja) d’Amelia Maseres i Kalamandurrio (CN Altea) de Pablo Noguerloes.

Quant a la Copa Promoció també hi ha molta igualtat entre la flota després de les quatre proves completades i que han coincidisc amb les regates de la Copa Autonòmica a Altea, València, Castelló i Torrevieja.

El benicarlando Dedee (CV Costa Azahar-Benicarló) de Francisco Carvajal i l’alteano Marina Sis (CN Altea) de Vicente Guijarro lideren el rànquing amb 20 punts cadascun d’ells. Per darrere es classifica un altre vaixell de Benicarló: Xe Que Café de Martín Ribes, encara que comparteix aqueixa plaça amb el calpí Blade de Barry John McCrae, tots dos sumand 19 punts. En aqueixa ‘cinquena plaça provisional’ es troba un altre representant de Calp: Gordi, de Gordon Ross, amb 18 punts, mentre que Arquemedes de Francisco Guardiola i Waikki 3 de José Luis María Tapia, tots dos del CN Altea, ocupen la sisena i setena plaça amb 17 i 16 punts respectivament. La huitena posició provisional és per a Kirstine (RCN Calpe) de Michael Roper que compte en el seu caseller amb 15 punts.

Més sobre la Copa Autonòmica i Copa Promoció de Creuers

L’objectiu principal és fomentar la modalitat del creuer dins de la Vela en la Comunitat Valenciana, així com motivar a la participació de les tripulacions en un major nombre de regates de Creuer.  La FVCV crea aquest sistema de classificació que permet ordenar a tots els vaixells que vagen a participar en regates de Creuer amb certificat de ràting, des de l’1 de gener fins al 31 desembre de cada any.

L’Empresa AdvancedSails entregarà un val per valor 300€, 200€ i 100€ al 1r, 2n i 3r de la Copa Autonòmica en les classes ORC 1, 2, 3 i 4 per a compres i reparacions de veles AdvancedSails entre l’1 de gener i el 30 de maig del 2020. A més regalarà un genaker o spi al vaixell guanyador en la Copa Promoció entre l’1 de gener i el 30 de març