Fandango 300 i Maverta es fan amb la Regata Copa Astoria Memorial Fernando Pedrera i Travessia Cap Roig

Fandango 300 i Maverta es fan amb la Regata Copa Astoria Memorial Fernando Pedrera i Travessia Cap Roig

La IV Copa Astoria Memorial Fernando Pedrera i la 55a Travessia Cap, puntuable per a la Copa Autonòmica de la FVCV, organitzada pel Real Club Nàutic Torrevieja i disputada en la jornada d’ahir, 15 d’agost, ja té als seus flamants campions. Una regata que ha crescut i s’ha consolidat com una de les cites a tindre en compte en aquest mes per a les flotes de la Regió de Múrcia i Comunitat Valenciana, tal com així va quedar reflectit ahir amb els 52 vaixells inscrits i que van oferir una imatge espectacular en el mar.

Dos clars protagonistes després de la intensa jornada. D’una banda, el local Maverta (RCN Torrevieja) qui ja forma part d’aqueix prestigiós trofeu de cristall d’Astoria, en guanyar la 55a Travessia a Cap Roig, mentre que el murcià Fandango 300 es va fer amb la Regata Copa Astoria en la seua quarta edició. Dos triomfs gestats gràcies des de la màxima igualtat entre el Rodman 42 de Maverta i l’A 40 RC Fandago en els ORC 1-2. El primer d’ells es va fer amb el triomf en la prova costanera d’11 milles, i el segon el va fer a la vesprada, encara que tots dos van acabar empatats a 3 punts en aqueixes dues proves al vent, el triomf parcial de Fandango (2-1) en la segona prova li donava el triomf. Maverta, per part seua, va signar en les dues proves un 1 i un 2.

Però la cita torrevejense, amb un nivell important i destacat, a tindre en compte, va permetre després d’aqueixes tres proves al llarg de tot el dia altres guanyadors i que ja formen part de la història d’aquesta regata local que creix i apunta a ser i quedar-se en una mica més que una ‘regata local’. Entre ells el Trabuco (RCN Torrevieja) vencedor en temps real de la Travessia a Cap Roig desenvolupada sota unes condicions de vent bastant acceptables amb 8 nusos d’intensitat de Llevant.

Després d’obtindre’s els temps compensats el podi va quedar tancat en el grup ORC 1-2 amb el Maverta, seguit de Fandango 300 i Hakuna S (RCR Cartagena). Quant als ORC 3 el Nemox (RCR Cartagena), Tanit IV Medilevel (RCR Alacant) i CAF (RCN Torrevieja) van configurar el podi. Pulpo Negre (CN Marina Internacional), O’Marylou i Brisa, tots dos del RCR Torrevieja, es van quedar amb les tres primeres places en ORC 4, mentre que Tumbaito I, Atol·ló III i Hegoaize II, tots del club local, es van proclamar campions en ORC Promoció (ORC Divisió 2 A-B).

Fandango 300 mana en la IV Copa Astoria Memorial Fernando Pedrera

En la regata ‘més tècnica’, ja a la vesprada, amb dues proves ‘barlo-sota’ i amb una mica més d’intensitat, arribant als 10 nusos de Llevant el duel es va mantindre entre Maverta i Fandango. El torrevejense va ser qui va colpejar primer en ORC 1-2, mentre que el murcià es va quedar segon. Els papers es van invertir en la segona prova. El triomf parcial en aqueixa segona prova, unit als coeficients de la regata costanera amb una general de totes les classes, va decantar el triomf per a Fandango, mentre que la segona plaça va ser per a l’alacantí Tanit IV Medilevel seguit del local Maverta.

Pel que respecta a la Regata Astoria en si, els podis es van tancar amb Fandango 300, Maverta i Hakuna S en ORC 1-2; Nemox, Tanit IV Medilevel i Ozu 2 en ORC 3 i Machaquito Un, O’ Marylou i Pulpo Negre en ORC 4.

Fi de festa de la mà d’Astoria by Patrimi en el Real Club Nàutic Torrevieja

Després de les probes en el mar, la gran festa organitzada pel Club i de la mà d’Astoria by Patrimi va posar el tancamentl d’or a una jornada espectacular en el mar. Una festa que va reunir a més de 500 persones en les instal·lacions torrevejenses, assistint entre altres personalitats Germán Soler, president del RCN Torrevieja, acompanyat per Gabriel Marcos, Secretari; Manuel Valera, Director de la Regata; Carlos Torrado, president de la FVCV i Fernando Pedrera Jr. en representació d’Astoria by Patrimi.

IV COPA ASTORIA MEMORIAL – MEMORIAL FERNANDO PEDRERA – Resultados | 55º TRAVESIA CABO ROIG – 5ª REGATA COPA ASTORIA – Resultados