El valencià Porrón IX suma en Saint Tropez un nou triomf en la Swan Class 45

El valencià Porrón IX suma en Saint Tropez un nou triomf en la Swan Class 45

El valencià Porró IX, armat per Luis Senís, ha tornat a fer ple en la classe Swan 45. El vaixell del RCN de València ha aconseguit hui revalidar el títol aconseguit en la Rolex Giraglia Cup després de tres jornades complicades en les aigües franceses de Saint Tropez, amb el vent de protagonista que només ha permés completar tres proves. En la jornada de dilluns es va poder tancar una, mentre que en la següent es van quedar en blanc davant la falta de vent i hui, tercera i última després d’una llarga espera s’han pogut completar dues amb vent de 8-11 nusos del 150é amb mar plana.

En la jornada de hui i amb tot per decidir, ja que amb una prova estava tot obert, el vaixell valencià eixia a assegurar la classificació i després d’una bona eixida i un regata ‘seriosa’ aconseguir el segon triomf parcial en Saint Tropez. Ja en la segona l’equip de Senís no volia arriscar més del compte, per la qual cosa la seua estratègia passava a ser de controlador. Un tercer lloc era més que suficient per a assegurar-se el triomf en la Giraglia Cup.

Amb aquest triomf el vaixell de Luis Senís fa ple, tres de tres, després de guanyar a Mònaco, Scarlino i ara en Saint Tropez. Uns números que ho deixen ja com a virtual campió del ‘The Nations Trophy Leagues’ en la Swan One Design 2019 mancant una prova, que tindrà lloc a Palma, en el marc de la Copa del Rei Mapfre entre els dies 29 de juliol i 3 d’agost.

DECLARACIONS:

Luis Senís, armador Porró IX: “Un nou triomf i ja acariciem ‘la lliga’ Swan Class 45. La tripulació, cada dia, va a més i es troba molt compenetrada, fent un bon treball a tots els nivells. En aquest sentit no puc demanar més, sinó donar-los les gràcies per la seua implicació en el projecte esportiu, pel seu treball i la serietat en el vaixell, arguments prou importants per a aconseguir els èxits que estem aconseguint en aquests moments”.