El valencià Porrón IX inicia la temporada amb un nou triomf a Mònaco

El valencià Porrón IX inicia la temporada amb un nou triomf a Mònaco

El valencià Porrón IX inicia la temporada amb un nou triomf a Mònaco

El Swan 45 Porrón IX de Luis Senís, sota la grímpola del RCN de València, ha aconseguit un nou triomf en el trofeu ‘Monaco Swan One Design’ a Mònaco, després de l’obtingut en 2018. Una prova emmarcada dins del The Nations Trophy Med League 2019 del qual el vaixell valencià defensa el títol.

Les condicions meteorològiques al Principat no han sigut les millors, amb pluja i un vent que quasi es podria dir que va ser nul. En les 4 jornades de competició, amb 9 proves previstes, només s’han pogut tancar 3 proves. En la penúltima jornada, divendres 12, després de concloure la primera prova del dia arribava la segona, la qual i després de donar-se l’eixida era anul·lada a meitat d’aquesta per la caiguda del vent. En l’última, celebrada aquest dissabte 13 i després de quasi 2 hores d’espera en terra el comité esperava tancar 1 prova, per la qual cosa sobre les 13.00 hores enviava a la flota al camp de regates. Després d’esperar poc més d’1 hora a l’entrada del vent i en comprovar que no arribaven unes condicions de vent òptimes, decidia tancar la jornada sense completar 1 sola prova.

Amb tres triomfs parcials, el valencià Porrón IX revalida el trofeu ‘Monaco Swan One Design’ organitzat pel Yacht Club Mònaco. La segona plaça era per a l’italià Ange Transparent 2 de Valter Pizzolo tancant-se el podi amb un altre vaixell italià: Miss K Chekmate de Piermarco Babando.

Aquests números, al costat dels obtinguts en la classe Swan 42 i Swan 50, deixaven a Itàlia com a campiona del trofeu The Nations Cup després de tancar-se la primera de les quatre proves del The Nations Trophy Med League 2019.

La següent prova per al vaixell espanyol en aquest circuit monotip internacional tindrà lloc entre els dies 30 d’abril i el 4 de maig en Club Nautico Scarlino d’Itàlia, on el valencià Porró IX ja es dirigeix per a realitzar una xicoteta posada a punt en el mateix club italià.

RESULTATS