El Trofeu Valenciavela Infantil – Copa UNICEF reuneix  200 regastitas infantils

El Trofeu Valenciavela Infantil – Copa UNICEF reuneix 200 regastitas infantils

Prop de 200 regatistas infantils participen aquest cap de setmana en el Trofeu Valenciavela Infantil – Copa UNICEF, una de les cites més importants del calendari de regates del Real Club Nàutic de València, que enguany celebra la seua huitena edició. Es tracta d’una prova amb un marcat caràcter solidari, ja que, com en totes les edicions anteriors, 7 dels 10 euros de cada quota d’inscripció es destinaran a col·laborar amb les campanyes d’Unicef. A més, enguany la regata és de nou la primera prova de la Copa Autonòmica d’Optimist 2019 – 2020, que comptarà amb nou cites més fins a maig de 2020. 

La regata, que per qüestions meteorològiques va haver de posposar-se el passat cap de setmana, ja ha confirmat la presència de 182 regatistas de classe Optimist de tot el territori nacional, que mesuraran forces en un màxim de sis proves de disputar durant dues intenses jornades que començaran demà dissabte. 

No faltaran en la prova actual defensor del títol en Optimist A, Carlos Espí, del RCN València, així com el segon i tercer classificat de la taula, Miguel Campos, del RCR Alacant i Mateo Codoñer, també del club valencià. Els tres components del podi d’Optimist B, Guillem Serrat (CN Altea), Pedro Adan (CN Santa Pola) i Eduardo Reyes (RCN Dénia) tampoc faltaran a la cita valenciana. 

El diumenge, a més dels joves regatistas, també es farà a la mar la flota de classe creuer per a participar en la primera prova del clàssic Trofeu Comodoro, que també es va traslladar de dates a causa de l’alerta de pluja del passat cap de setmana.