El trofeu Cap Sant Antoni es queda en la vitrines del Club Nàutic de Xàbia

El trofeu Cap Sant Antoni es queda en la vitrines del Club Nàutic de Xàbia

El Trofeu Cap Sant Antoni és una competició per a les embarcacions de la classe creuer que organitzen de forma conjunta els clubs nàutics de Xàbia i Dénia. Durant quatre proves distribuïdes des de setembre a juny els patrons s’enfronten entre ells. En total la mitjana de participants ha sigut de de una vintena.

La classificació final està encapçalada pel Marara de Vicente Reig (CN Xàbia), segon va ser l’Alitán 3 de José María Pineda (RCN Dénia) i tercer va ser el Compas de José Luis Vicente Almzán (CN Xàbia). 

L’última prova del trofeu es va disputar aquest cap de setmana en la badia de Xàbia, amb ratxes de vent de 13 a 16 nusos del nord-est i maror a forta maror, els patrons van haver d’emprar-se a fons per a cobrir el recorregut marcat per la direcció tècnica.

Aquestes condicions van dificultar les maniobres i va demostrar el nivell i la capacitat que tenen els participants, deixant enfrontaments entre els primers de la classificació parcial molt interessants.

Finalment, en aquesta quarta prova la classificació va ser 1) Marara de Vicente Reig (CN Xàbia);  2) Pinta tres de Ricardo Ramírez-Montesinos (CN Xàbia) 3) Alitan 3 de José María Pineda (RNC Dénia).

I la general de les quatre proves disputades:

1.- Marara, Vicente Reig (CN Xàbia)

2.- Alitan 3, de José María Pineda (RCN Dénia)

3.- Compas, José Luis Vicente Almazán (CN Xàbia)

4.- Pinta Tres, Ricardo Ramírez-Montesinos (CN Xàbia

5.- Taino, José Manuel Momparler (CN Xàbia)

6.- Ardora, Antonio Gadera (RCN Dénia)

7.- Materia Oscura, Eulalia Flo (RCN Dénia)

8.- Riguer, Joaquín Berjand (CN Xàbia)

9.- Escualo 3, Carla Sentí (RCN Dénia)

Info-Fotos: CN Xàbia