El torrevejense Ginés Romero es proclama campió Autonòmic de la Classe IOM

El torrevejense Ginés Romero es proclama campió Autonòmic de la Classe IOM

El torrevejense Ginés Romero (RCN Torrevella) es va fer aquest passat cap de setmana amb el títol de campió Autonòmic Classe IOM de Ràdio Control en la cita organitzada pel CN Alicante Costa Blanca. Una prova que va estar marcada en les dues jornades per les condicions meteorològiques, amb vent variable i molt canviant, obligant a un esforç extra al comité de regates i als propis regatistas.

La cita alicantina es va tancar amb 13 proves completades i amb una participació total de 17 regatistas procedents d’Andalusia, Regió de Múrcia, Balears, Comunitat de Madrid i Comunitat Valenciana, aquests últims van tindre com un al·licient extra el títol Autonòmic.

El podi final, després de completar-se 13 proves va tindre un denominador comú: RCN Torrevieja, en quant al títol Autonòmic. Romero es va fer amb la primera plaça amb un total de 26 punts, destacant en el seu caseller 5 triomfs parcials. La segona plaça va ser per a Guillermo Beltri, que es va quedar a només a 2 punts del seu company de club.  Beltri només va aconseguir un triomf parcial, encara que es va mostrar bastant regular al llarg de tot el campionat. El podi es va tancar amb Juan Francisco Chumilla (4º en la general absoluta) aconseguint un total de 42 punts.

En quant al podi de la general absoluta, acompanyant a Romero i Beltri, va estar el balear Miguel Salvador (CV Port D’Andratx) que després d’un bon campionat va signar la segona plaça  amb un total de 34 punts.

Informació: FVCV | Fotos: CN Alicante Costa Blanca – RESULTADOS