El murcià Pez d’Abril fa ple en el Trofeu Estrella de Levante – Copa BMW Hispamóvil de Torrevieja

El murcià Pez d’Abril fa ple en el Trofeu Estrella de Levante – Copa BMW Hispamóvil de Torrevieja

El Swan 42 Pez d’Abril, navegant sota la grímpola del CN Portmán i armat per José Mª Meseguer, ha fet ple en el 20é Trofeu Estrella de Levante de Torrevieja. Una cita que tenia un doble al·licient, a més de portar-se una rèplica a escala de la ‘Tina de Brassage’, trofeu emblemàtic i especial d’Estrella Levente, que s’atorga al vencedor absolut de la regata en totes les classes, s’ha portat la Copa BMW-Hispamóvil amb una BMW GS310 com a trofeu especial en aconseguir la millor puntuació en l’edició de 2018 i en la present en el global de totes les classes. A més de tot això era prova puntuable per a la Copa Autonòmica i Copa Promoció de la FVCV

Aquesta segona jornada ha estat marcada per l’escàs vent de Llevant que no ha arribat a superar els 7 nusos d’intensitat i que ha obligat a conformar dos recorreguts. Per als grans 11 milles nàutiques, mentre que per als ‘xiquets’ un que s’ha establit en 9.6 milles.

El líder de la flota ORC 1-2 no donava treva en aquest segon lliurament i ja des de l’eixida anava a marcar les diferències. Triomf del murcià Pez d’Abril en temps real i temps compensat. Aqueix segon triomf parcial deixava sentència la regata torrevejense al seu favor. Maverta (RCN Torrevieja) no anava a tindre problemes per a defensar i mantindre el segon lloc. El Rodman 42 de Pedro Gil ha sabut defensar la seua parcel·la enfront del Trabuco, també del nàutic Torrevieja qui a final ha tancat el podi en aquesta categoria.

Més igualada ha estat la regata costanera per als ORC 3. CAF no ha pogut tancar la seua participació amb un segon triomf parcial, havent-se de conformar amb un segon, però suficient per a fer-se amb el Trofeu Estrella de Levante. El també torrevejense Ozú 2 s’ha fet amb el triomf hui que, sumat al tercer aconseguit en la jornada de dissabte li atorga la segona plaça de podi. Ohana, del CN El Pagán, tanca el podi amb 5 punts, a 2 del vencedor i 1 del segon classificat.

Sense canvis en ORC 4 amb Piston Broke manant amb claredat. Nou triomf parcial per al vaixell del RCN Torrevieja que se suma 2 punts i es porta el títol. Es completa el podi amb Brito, del CN Vila de Sant Pere, i Flegma del RCN Torrevieja. 

En els ORC 5 Brisa també ha sabut imposar la seua llei amb un nou triomf parcial. Amb dos punts en el seu caseller es porta el Trofeu Estrella de Levante. My Lady, també del mateix club i amb sengles segons llocs (2-2) es queda amb la segona plaça seguit del murcià Odissea Tres, del CN Vila de Sant Pere.

El lliurament de trofeus s’ha celebrat en la instal·lacions del club torrevejense, comptant amb la presència de Carlos Torrado, president de la FVCV; Sylvia Martínez, de BMW Hispamóvil; Gabriel Hoatalet, Vocal de Creuer del RCN Torrevieja acompanyat per José Antonio Antón, Director Esportiu del Club i Director de la Regata.

Clasificaciones | Galería de Fotos