Eduardo Reyes, del Real Club Nàutic Dénia, guanyador de ‘Deniavela 2019’

Eduardo Reyes, del Real Club Nàutic Dénia, guanyador de ‘Deniavela 2019’

‘Deniavela 2019’ ha sigut tot un èxit per al Real Club Nàutic Dénia. Amb dues jornades caracteritzades pel vent, el club dianense va realitzar les sis mànegues previstes en la seua regata per a Optimist B. Amb una participació de 112 regatistas, Eduardo Reyes, del RCND, ha aconseguit al victòria en absolut masculí. El segon lloc en aquesta categoria va ser per a Pedro Adán, del RCN València, mentre que la tercera posició la va aconseguir el regatista del club dianense Vicente Fernández.

Grans resultats per al Real Club Nàutic Dénia que es va alçar amb la victòria del Trofeu Clubs, després que tres dels seus regatistas aconseguiren estar en el podi. El cap de setmana del ‘Deniavela 2019’ va estar marcat per vent de llevant de 6 a 9 nusos per a la jornada assolellada del dissabte, mentre que el diumenge va haver-hi vent de component Nord-oest, amb 13 nusos i cel ennuvolat.

Per part seua, Lucy Crosbe, del CN Xàbia, va véncer en la categoria Absolut Femení, amb segona posició per a la regatista del RCND València, Blanca Ferrando i tercera per a Carla Ivars del RCND.

En Sub. 11 Femení, la guanyadora va ser Blanca Ferrando, del RCN València, seguida de María Fenoll del CN Santa Pola i Carlota Ballester del RCN Torrevella. En la categoria Sub. 11 masculí, Leo Griñán del RCN Torrevella va aconseguir el primer lloc, Carlos Sánchez del CN Costablanca va quedar en segona posició, i Jesús Campos, de RCR Alacant, en tercera.

El lliurament de premis va comptar amb la presència de Vicent Crespo, Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Dénia, José Manuel Liceras, Director Tècnic de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana, Enèrgic Carrasco, Director Esportiu del RCND, Amaya Sáez, Gerent del RCND, i Jaime Portolés, President del Real Club Nàutic Dénia, que va felicitar a tots els participants i va agrair l’èxit reeixit en aquesta regata tan important per als regatistas.

Informació i fotos: RCN Dénia