Clem Primero, Brujo i Inteman podi en les 300 Milles A3 Moraira Trofeu Grefusa

Clem Primero, Brujo i Inteman podi en les 300 Milles A3 Moraira Trofeu Grefusa

Es tanca la 18a edició de les 300 Milles A3 Moraira Trofeu Grefusa i el fa amb un canvi important quant a la classificació final i que al principi establia que al barceloní Item com primer classificat seguit del balear Clem Primer i ocupant la tercera plaça es trobava el valencià Brujo.

Després de l’arribada de les dues últimes embarcacions en la tard-nit del divendres i després de la revisió de resultats, després de remetre la nota de premsa, la general definitiva de les 300 Milles A3 Moraira Trofeu Grefusa 2019 donava una bolcada important ja que el balear Clem Primero (Club de Mar) amb la tripleta formada per Jaime Olazabal, Pedro Amengual i Pachi Rivero es feien amb la primera plaça, portant-se el prestigiós trofeu i el primer en metàl·lic de 3.000 euros. La segona posició i premi de 2.000 euros, que també va patir un canvi, va anar per al valencià Brujo (RCN València) d’Alberto de Castro, comptant en la seua tripulació amb Axel Rodger i José L. Marín. Cal destacar que el Swan 45 Brujo es va portar el trofeu al barco més ràpid en temps real. Inteman (RCM Barcelona), amb Daniel Martín, Didac Costa i Edgar Salo, va tancar el podi definitiu, portant-se el trofeu i els 1.000 euros a Barcelona. Pajuelín, Despelote i Swany van completar la classificació general després de comptar amb 19 barcos en la línia d’eixida.

El lliurament de trofeus es va desenvolupar en les instal·lacions del Club, en el seu edifici social, en el marc d’un esmorzar i que va comptar amb la presència de Nieves Rodríguez, regidora de Medi Ambient i Platges; Juan Vicente Oller, president del CN Moraira, acompanyat pel seu vicepresident, Ramón Martí, i el seu Vocal de Vela, Pedro Martínez, a més del seu Director-Gerent, Tomás Solano, i per part del patrocinador principal, Grefusa, va assistir en la seua representació Agustín Gregori.

Clasificación General| Información y fotos: CN Moraira (C. Giménez – P. Portas)