Carlos Espí i Claudia Adán, vencedors en la Prova Autonòmica del Campello

Carlos Espí i Claudia Adán, vencedors en la Prova Autonòmica del Campello

El valencià Carlos Espí (RCN València) i la santapolera Claudia Adán (CN Santa Pola) han sigut els vencedors en la Prova Autonòmica d’Optimist disputada aquest passat cap de setmana en el CN Campello, prova que es va ajornar en el seu moment per les adverses condicions meteorològiques. Als èxits obtinguts per Espí i Adán se suma l’aconseguit pel RCN València en portar-se el prestigiós Trofeu SailingCuakc que reconeix al millor equip, en el seu conjunt, en la regata.

Les condicions de vent van marcar el programa esportiu, podent-se completar un total de 4 proves sobre 6 previstes. El podi de la general absoluta en categoria masculina va estar format per Carlos Espí (RCN València), sumant 11 punts després d’aplicar-se un descarte. El segon lloc va ser per al torrevejense Antonio López (RCN Torrevieja) que es va quedar a 4 punts del valencià, mentre que la tercera plaça va ser per a Adrián López (CN Alacant Costa Blanca) amb un total de 18 punts, destacant en el seu caseller un triomf parcial.

Quant a les ‘xiques’ i al costat de Claudia Adán, van estar Adriana Castro (RCN Torrevieja), amb un marge de sols 2 punts entre elles, i Marina Serrano (CN Santa Pola) que va concloure la cita campellera amb 39 punts.