Brujo, Majoche, Por fin 3 i Aquax, vencedors del Trofeo Presidente de creuer

Brujo, Majoche, Por fin 3 i Aquax, vencedors del Trofeo Presidente de creuer

El Trofeo Presidente de classe creuer ha viscut aquest cap de setmana les seues dues jornades finals en el Real Club Nàutic de València, on després de la prova de hui, s’ha celebrat el lliurament de trofeus. La flota ha completat dues proves, una el dissabte i una el diumenge, en les quals han regnat els vents suaus, de l’est-sud-est en la primera jornada i del nord-est hui diumenge.

Brujo, el Swan 45 d’Alberto de Castro no ha donat treva i s’ha adjudicat dues victòries en les dues proves del cap de setmana, que juntament amb el segon lloc de la primera prova de gener li han atorgat la victòria general en classe 1, amb Moondance de Luis Gutiérrez Ramada en segona posició i Aquarelle 1, d’Arturo Messeguer del RCN Gandia, tercer.

El classe 2 s’ha coronat vencedor Majoche, d’Alejandro Fliquete, amb dues victòries en les dues primeres proves i una segona plaça hui diumenge. La segona i tercera plaça les han ocupades altres dues First 40.7, embarcacions idèntiques a la de Fliquete: Genio 4 de Javier de Tomás que era primer en la mànega de hui i Grupo Dominguis, en tercera posició.

El podi de classe 3 ha estat encapçalat per un incontestable Por fin 3, de Millán Álvarez, que no ha baixat de la primera posició en cap de les tres proves, amb la segona plaça per a Blue Lizard d’Eduardo Tur i tercera per a Tikismikis, d’Ignacio Bañón.

Finalment, en classe 4 a classe E, la més nombrosa, la victòria ha sigut per a Aquax, d’Un mar Sin Barreras, gràcies a les dues victòries d’aquesta finalitat de setmana, seguit de Vimara i d’Un mar Sin Barreras.

El lliurament de trofeus ha comptat amb la presència d’Alejandro Fliquete, president del RCN València, i Rafel Xirivella, vicepresident de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana.

Informació i fotos: RCN València