Brujo, Grespania i Maremoto es porten la 23a Regata Castelló de Costa Azahar

Brujo, Grespania i Maremoto es porten la 23a Regata Castelló de Costa Azahar

La 23a edició de la Regata de Castelló Costa Azahar es tancava aquest cap de setmana amb els triomfs de Brujo, Grespania i Maremoto. La primera de tres grans cites de la Comunitat Valenciana de Creuers Nivell 0, al costat del Trofeu SM La Reina i al Tabarca Vela Diputació d’Alacant, portava un al·licient més ja que per a la flota de base de creuer de la província també es va disputar el II Trofeu Port Costa Azhar, amb el triomf final per al Garvi.

Després de tres intenses jornades en les quals es va poder completar un total de cinc proves de les sis previstes, el podi en ORC 1 va estar format pel valencià Bujo (RCN València) d’Alberto de Castro, seguit de 78 de Mayo (CN Oropesa) i Tuwwik XX (RCN Castelló). Quant als ORC 2 les tres places van estar ocupades per Grespania i Grup Euroatomizado, tots dos del club del local, mentre que el bronze va ser per a UPV València (RCN València).

La taula de guanyadors de la ‘Costa Azahara’ es va tancar en les classes ORC 3 a ORC E amb les tres embarcacions de podi, totes del nàutic Castelló, formades per Maremoto, Oceànic i Azul. Cal destacar que aquest grup va completar un total de tres proves.

La II Regata Puerto Costa Azahar, dins del programa esportiu de la Regata Castelló Costa de Azahar en l’objectiu de la qual és promocionar la vela de creuer de base, de club, el podi es va tancar amb Garvi (CN Sant Carles de la Ràpita), Albebarán (CN Borriana) i Deedee (CV Benicarló), després de completar dues proves.