Balanç positiu en la concentració nacional de Laser a Torrevieja

Balanç positiu en la concentració nacional de Laser a Torrevieja

La Real Federación Española de Vela, dins del seu Pla Nacional de Tecnificació Esportiva (PNTD) Nivell 3, ha realitzat des de diumenge passat, 3 de febrer, fins al dia de hui, un entrenament de quatre jornades en aigües de Torrevieja, en el marc de la Comunitat Valenciana Olympic Week, en el qual han participat entre altres el vigent campió d’Espanya de Laser Standard, l’eivissenc Carlos Roselló.

Al costat de Roselló, també han pres part Matias Sabaté i Marcelo Caire de la FCV; Ramiro Fouget, Mario Plomer, Pere Ponseti i Pep Cazador de la FBV, així com l’equip de Tecnificació de la FVCV amb Carles Albeda, Sheila Martínez, Ángela Andujar, Marta Peñarrubia, Ascen Roca i Jesús Rogel, qui ha participat en les dues últimes sessions després del seu retorn de la cita internacional de la World Sailing a Miami. Tots ells sota les ordenes dels tècnics nacionals Antonio Mínguez i Lucia Reyes.

Quatre intenses jornades amb dobles sessions d’entrenament i sota unes molt bones condicions meteorològiques, en la qual s’ha pogut treballar amb tot tipus de vent, alguna cosa que han valorat positivament els tècnics Mínguez i Reyes.

“Els objectius marcats s’han pogut complir” tal com així destacava Reyes, que ha treballat en el marc de l’estratègia i tàctica de regata. “Les bones condicions de vent que hem tingut aquests dies a Torrevieja, amb jornades de molt de vent i unes altres amb poc, de component Nord i Sud, ens ha permés treballar en diferents aspectes sobre tàctica de regata, podent complir així amb els objectius marcats”.

Mínguez, per part seua, també s’ha mostrat satisfet amb el treball realitzat previ a l’arrencada de la ‘Olympic Week’ i en aquest sentit ha ressaltat que “els regatistas han demostrat un bon nivell en aigües torrevejenses”, afegint que “han sigut quatre dies d’intens treball, molt productius en els quals hem pogut traure conclusions de cara al futur pel que podem dir que el balanç ha sigut positiu”.

Per al Director Esportiu de la FVCV, José Manuel Liceras, “aquests entrenaments aporten un plus als nostres regatistas, quant a la seua preparació”, afegint que “l’equip de Tecnificació de la federació ha mostrat una progressió important en els últims mesos i esperem poder veure en l’Olympic Week aquesta línia ascendent que han aconseguit els nostres regatistas en aquests mesos de treball”.