Art i esport s’uneixen un any més en les 200 milles a2 d’Altea

Art i esport s’uneixen un any més en les 200 milles a2 d’Altea

Mancant poc més d’un mes per a la celebració de la 33 Edició de la Regata d’Hivern 200 milles a2 la regata ja té cartell oficial després de conéixer-se la decisió del jurat dimarts passat. Juan Alberto Buj ha sigut el guanyador amb en la seva proposta “Viento y Marea”.

El Concurs del Cartell Oficial de les 200 milles a2, dirigit als alumnes de la Facultat de Belles arts d’Altea de la Universitat Miguel Hernández d’Elx (UMH), es va celebrar per primera vegada fa tres anys buscant traspassar el tema esportiu i implicar a les futures generacions de dissenyadors a Altea. Els alumnes de la facultat de Belles Arts tenen així l’oportunitat de posar a prova el seu talent en un entorn fora de les aulas.

En l’edició de 2019 ha tornat a llançar-se de nou, consolidant així una iniciativa que uneix llaços entre dues importants entitats d’Altea, la UMH i el Club Nàutic d’Altea.

El jurat ha estat compost per dos membres de la Facultat de Belles Arts, Miguel Lorente, Vicedegà de Projecció en Grau en Belles Arts i Imma Mengual, professora de Disseny Editorial,  el Regidor de Cultura Diego Zaragozí, el vicepresident del Club Nàutic d’Altea Francisco Andrés Buigues, el dissenyador Toni Bru i la Responsable de Comunicació del CN Altea, Julia Matos.

El jurat ha atorgat el premi guanyador a Juan Alberto Buj qui rebrà un premi de 500 euros, i un accèssit a l’alumna Sheila Parallela que serà reconeguda amb 100 euros de premi.

El guanyador del concurs a més de rebre l’import del premi podrà viure de primera mà una experiència professional real, ja que durant les setmanes posteriors a la fallada del jurat treballarà al costat de l’equip de comunicació del Club Nàutic d’Altea per a adequar la seua proposta als diferents formats.

La Regata d’Hivern 200 milles a2 ja va per la seua 33 edició, una regata que cada any adquireix un major nivell i reputació, una competició de vela d’altura de primer nivell que s’ha convertit en referent per a regatistas de tot el territori nacional.

Enguany els creuers recorreran les 200 milles que separen Altea d’Eivissa els dies 1 al 3 de març de 2018, en una prova que serà Copa d’Espanya de Creuers a2. 

Informació i fotos: CN Altea | J. Matos