Aquest cap de setmana el RCN València navega a tota vela

Aquest cap de setmana el RCN València navega a tota vela

El Real Club Nàutic de València comptarà amb una intensa activitat esportiva aquesta setmana, amb la celebració de tres regates, dues de classe creuer i una de vela lleugera. Així, durant tot el cap de setmana el club acollirà el Trofeu RCN València de vela lleugera, en el qual prendran part embarcacions de les classes Optimist, 29er, Làser, 420, Snipe i Classe A. 

A més, el dissabte 1 de juny se celebrarà la sisena edició de la Regata en Solitari, una prova per a embarcacions de classe creuer tripulades per una sola persona, en la qual la destresa del patró és clau per a aconseguir la victòria. La regata ja compta amb nombrosos incondicionals que prendran l’eixida dissabte que ve en la sisena edició d’aquesta prova que és tot un desafiament sol apte per als més intrèpids. 

El dissabte 2 de juny arribarà el torn al clàssic Trofeu Home – dona, en el qual les embarcacions participants han d’estar compostes per un home i una dona o un equip mixt format per home i dones, en un 40% com a mínim. Les embarcacions participants completaran un recorregut costaner, i al seu retorn a terra podran gaudir d’una paella i del lliurament de trofeus, que serà conjunta per a les tres regates.