Amb la teua llicència contribueixes a enfortir el nostre esport

Amb la teua llicència contribueixes a enfortir el nostre esport

La llicència federativa és molt més que un ‘tros de paper’ en el qual ens posa el nostre nom i un número. Aquest document va més enllà que el simple concepte d’identificar-nos, de ser un carnet ja que amb ell ens permet navegar segurs i protegits tant a nivell nacional com internacional. Una assegurança per a nosaltres.

En aquesta línia, i seguint amb les noves tecnològies, des de fa dos anys hem implantant una APP en la qual ja no necessites portar ‘aqueix trosset de paper’ sinó que ara ja comptes amb una aplicació que va més enllà d’aqueix document atés que amb aqueixa aplicació tens la teua llicència i tota aquella informació que requerisques sobre la Federació, les seues activitats, els teus passos a seguir en cas d’accident esportiu, etc.

Però el més important, que és el que tots ens preguntem i a vegades, reclamem: Què fa la nostra federació amb els diners de la llicència? Amb els ingressos obtinguts tots contribuïm al foment del nostre esport, aportem aqueix granet d’arena perquè puguem tindre més activitat, més formació i també, per a donar-li un impuls i una xicoteta espenta als nostres joves regatistas que són, en definitiva, el futur de la Vela en la Comunitat Valenciana.

En el passat any 2018 en el concepte de ‘Llicències’ va suposar la major partida de la Federació amb un 41% però també, i gràcies a això, va permetre un lleuger increment en el concepte de despeses per a ‘Activitats Esportiva, Formació i Tecnificació’ amb una partida que va arribar al 59% de la despesa de la Federació. (Activitats Esportives 36% – Formació i Tecnificació 14%). Podem dir que aquestes dades estan molt bé, però volem saber més, jo vull saber a on va els diners que entregue a la Federació per mi llicència. Vull conéixer com es distribueix cada euro, cada cèntim de la meva aportació, la de tots, la qual cosa paguem per aqueixa llicència federativa i en quina direcció van.

Doncs bé, per cada llicència el nostre ingrés es divideix en 4 apartats: Un 65% del total del nostre pagament en concepte de llicència va destinat a l’Activitat Esportiva, Formació i Tecnificació; un 10% ho destinem al teu segur, que et permet l’assistència mèdica per accident esportiu en qualsevol part del món. Tenim després un altre concepte que suposa el 12% que és el pagament a la RFEV, que ens permet poder competir tant a nivell nacional com internacional, amb tot el que això suposa de seguretat per a tots i al final tenim un 13% per a la gestió federativa, ja que sempre tenim una persona a l’altre costat del telèfon que ens escolta, ens atén i ens ajuda a gestionar tots els nostres dubtes, els nostres problemes: el nostre amic i fidel company de viatge. Unes xicotetes dades que ens fan veure que realment ‘la nostra llicència de la FVCV’ és més que aqueix xicotet document que ens identifica, és una xicoteta guardiola en la qual tots anem depositant una mínima aportació però que suposa, amb la suma de tots, una gran inversió al final del camí per a poder tindre, més tard, grans beneficis que redunden en tots nosaltres.

La teva llicència ens ajuda, t’ajuda, a continuar creixent. Naveguem junts en aquest projecte que és el teu projecte, el nostre projecte! Continuem sumant tot.